Hava Durumu

Eski olaylar ve şahsi hesaplaşma

Yazının Giriş Tarihi: 22.05.2013 07:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.05.2013 07:59

Bursaspor’da adaylar çoğaldı.
Hep deriz ya,”Aday olmak herkesin hakkı”
Bu, olaya ferdi olarak bakış açısı. Bir de kulüp açısından bakmak lazım. “Çıkan isimler ne kadar faydalı olabilir, bu işin ağırlığını kaldırabilir mi? Acaba şahsi hesaplaşma ürünü mü?”nün üzerinde durmak lazım.
Daha da kestirmeden gidersek, bu adaylar için “Kesmez” demek, en net ifade olur.
Sadece bu kadar da değil.
Kimi “Temlik olayları” ile ilgili, Bursaspor’dan gelen suçlamaların hedefi oldu, kimi de savcılık-mahkeme sürecindeki gelişmeler nedeni ile yönetim kurulu tarafından dışlandı.
Bunlar aday olmaya engel değil ama, adaylık için ayak bağı olmaya müsait işler. Bir başka deyişle “Kesmez”i daha da kuvvetlendiren işler. Halen iktidar kanadının da şimdilik kimseden yana olmadığı da ortada.
Onun için adayların çoğalması değil, kuvvetli bir listenin oluşturulması Bursaspor için daha önemli. Herhalde önümüzdeki günlerde bu yöndeki çalışmalar daha ağır basacak.
KARAMAN BAŞARILI MI?
Avrupa garantiye girdi, Yazıcı vefat etti, kongreydi derken bir konu galiba gürültüye gitti.
2.yarıda görev alan Hikmet Karaman başarılı mı, yoksa başarısız mı?
Karar vermek güç gibi.
Parası ve kadrosu daralan, 49 gol yiyerek Süper Lig tarihinde bir rekora imza atan, sezon bitmeden teknik adamını kapının önüne koyan Beşiktaş’a kaptırılan üçüncülük için bir şeyler deme hakkı doğmuyor mu?
Bu kadar büyük avantaja karşı geriye düşmenin adı nedir?  
Dördüncülükte, güçlü Bursa rüzgarının mı yoksa Karaman rüzgarının mı daha çok payı vardır?
Tartışılması gereken sorular bunlar.
BU DEFA ATATÜRK STADI
Atatürk Stadı ve yeni stat ile ilgili görüşler ortaya konmaya devam ediyor. Ben de bu görüşlere yer vermeye devam ediyorum.Bunlardan biri de Özgür Tetikgöz’e ait:
“Bursa gibi kente 2 stat çok değil. Avrupa’nın büyük şehirlerinde birden fazla stat var. Kaldı ki, Bursaspor’u besleyecek alt lig profesyonel takımlara şiddetle ihtiyacımız var. Ayrıca üst takımlarda yer alamayıp futbola ve hayata küsen yüzlerce de gencimiz var. Bunlara da takım ve tesis bulmamız gerekirken, UEFA kriterlerine haiz bir stadın başka amaçlarla yıkılmasını ben içime sindiremiyorum. Lütfen Atatürk Stadı’nın yıkılmasına engel olalım”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.