Hava Durumu

Ertuğrul Sağlam ve huzur pansiyon

Yazının Giriş Tarihi: 20.05.2013 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.05.2013 08:15

Murat Yıldırım’ın golü harika ama, bence 19 Mayıs’ta gençlerden çok onların yaşlısı dikkati çekti.
Hikmet Karaman.
Zannettim ki, Fethiye Huzur Pansi- yon’dan apar topar Ankara’ya çağırılmış, “Gel de kulübeye geçiver” diye. Ayağında tokyolar eksik. Bir tarafta Gençlerbirliği’nde işi bitmiş Fuat Çapa damat gibi,   bizimkinde ise fanila.
“Acaba”dedim, Bursaspor resmi internet sitesinde daha önceden bu maçın kadroları verilirken, baş tarafta Ertuğrul Sağlam’ın resmi vardı, Karaman buna mı bozuldu da bisiklet yaka fanila ile devam etti.
“Beni sallamayanı, ben de sallamam” der gibi.
BÖLÜKBAŞI BİLDİĞİNE GÖRE
Gençlerbirliği maçının nasıl olsa önemi yok. Zaten gençler oynuyor.
Kafalarda hep kongre. Acaba, 1 Haziran saat 17’ye kadar Divan’a kimler isimlerini bildirecek. Bu merakın yanı sıra hesap merakı da gündemde. İlk aday olarak ortaya çıkan 2.Başkan Recep Bölükbaşı, demek hesap-kitap durumunu iyi biliyor. Ancak ondan sonra çıkacaklar bilmiyor. Son kongrede zaten alacak-borç durumu parçalı bulutluydu ve kimse bir şey anlamadı.
Şimdi Bölükbaşı durumu bildiğine göre açıklar ve Bursa’yı bilgilendirirse iyi olur.
Ayrıca Ertuğrul Sağlam’a kalan borçlar için 750 bin euroluk ve bu ay sonuna senet verilmişti galiba. Bununla da ilgili bir bilginin tam zamanı gibi geliyor bize.
YAZICI’NIN DOKTORU NE DEDİ?
Daha önce de yazmıştım ya, Başkan Yazıcı öleceğini biliyordu sanki.
Geçen gün, Bursalı bir işadamı merhum Yazıcı’nın İstanbul’daki doktoruna gitmiş. Florence Nightingale Hastanesi’ndeki Prof Dr.Murat Gülbaran sohbet esnasında, İbrahim Yazıcı ile ocak ayında kalbine pil takmak için sözleştiklerini ancak Başkan’ın gelmediğini söylemiş.
Tıbbi müdahaleleri yaptırmamayı, stres ve aşırı yorgunluğun üstüne üstüne gitmeyi yol haritası yapan merhum Başkan, neden bu yolu seçti,gerçekten bir muamma.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.