Hava Durumu

Derler ya, çıkar aheste aheste

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2013 11:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.02.2013 11:27

Kim ne derse desin, bu tip ayrılıklarda mutlaka ah tutar.
İlk golü Carson saldı, ikinci golü Edu eliyle hazırladı. Hiç olmayacak hatalar bunlar ve “Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste” yi hatırlatacak     cinsten. Gerçi Bursaspor bu yenilgiyi hak etti ama, koskoca Cüneyt Çakır da bu defa pişmiş aşa su kattı. Kararları ile nalıncı keseri gibi hep tek tarafa yonttu.
Belluschi’nin frikiğinde barajdaki Traore elini kaldırıp topu kesti, ne yeni frikik ne de kart çıktı.
Bu defa Traore’nin firikiğinde elini kaldıran Edu’ya hem kart çıktı, hem de penaltı kararı. Ardından faul yapan  Edu, 2.sarı karttan atıldı. Ancak sarı kartı bulunan Bekir, birçok kere sert girmesine rağmen 2.sarıyı bir türlü görmedi.
Çok net hatalardı bunlar.
Doğrusu, orta sahası rakibinden daha iyi olan Bursaspor’un böylesine kötü ve organizasyondan uzak bir oyun oynaması beklenmiyordu. Edu, Belluschi ve Murat pozisyon ezmek için yarışırken,     ilerde Pinto’nun toptan kaçmak ve topu ezmek için adeta özel çaba sarf etmesi, ayakta kalabilen tek kişi olan Batalla’yı resmen çaresizliğe mahkum etti.
Pinto ne yapmak istiyor, doğrusu çözülmesi zor bir problem.
Antep’te büyük tepki alacağı belli olan Hikmet Karaman sanki daha Bursa’da yola çıkmadan dağılmış. Pinto’nun durumu belliyken, forveti yedeklememesi büyük değil, çok büyük hata.
Sağlam’ın ayrılması ile esen rüzgar, belli ki Elazığ maçının devre arasından sonra durmuş vaziyette ve Hikmet Karaman’ın oyunu halen belirsizliğini korumaya devam ediyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.