Hava Durumu

Çok uğraştılar ama koparamadılar

Yazının Giriş Tarihi: 04.02.2015 08:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.02.2015 08:25
İstanbul basını ile oldum olası yıldızımız barışmaz. 1963’te de böyleydi, bugün de böyle. Bursa ve Bursaspor’a sadece göz kırparlar ama Anadolu’da da gazete sattıklarını unutup daima İstanbul yararına iş yaparlar. Eskiden Bursa’ya ayrı, İstanbul’a ayrı baskı verilirdi. Bursa baskısında 3 yıldız alan Bursaspor, İstanbul baskısında tek yıldız alır ve yerin dibine batırılırdı. Akılları sıra Bursa’yı uyuttuklarını zannederlerdi. 
Şimdi teknik ilerledi ve bu olay ortadan kalktı ama yerini, “Her yol Fener,Galatasaray,Beşiktaş için” taktiği aldı.
Onlar, bu 3 takımın menfaatine açtılar sayfalarını.
Birçok örnek var ama insanın tepesini attıran Fanatik’teki son olayları ortaya koymak istiyorum. Hemen hemen her gün ön sayfada Ozan Tufan’ı Fenerbahçe’ye, arkada Fernandao’yu Galatasaray’a verdiler, “Bitti, bitiyor” dediler. Hep olmuşları topladılar, İtalya’dan da kovulan Almeida’yı Bursaspor’a bomba! diye itelemeye çalıştılar. 
Baktılar, ortaya koydukları koparma formülleri tutmuyor bu defa Ozan için Trabzon’a döndüler, “Pazara kadar biter” başlığını attılar. Bu telaş içinde gerçeklerden ve dünyadan o kadar uzaklaştılar ki, “Bursaspor Başkanı Yazıcı Ozan ve Şener için Trabzon 8.5     milyon euro ve 3 futbolcu önerdi” şeklindeki 2.başlık bile kullandılar.
Neredeyse, “Yazıcı Emirsultan’dan çarşı izni için Trabzon’a gitti geldi” diyecekler. İbrahim Yazıcı vefat etmiş, üzerinden 2 başkan geçmiş, haberleri yok.
Ozan Tufan, Serdar Aziz, Fernandao Bursaspor’dan kopsun da ne olursa olsun.
Şimdi bütün bu haberler cılk çıktı. Çünkü yazdıkları birer senaryo idi. Tamam da Bursa’ya ve Bursaspor’a ne yüzle bakacaklarını hiç düşündüler mi? Fanatik’te değerli yazar arkadaşlarımız var ama, bu olayları kınamadan yapamayacağız. Eskiden İstanbul’daki ağabeylerimiz ile mücadele ederdik. Şimdi ise değişen bir şey yok. Meslekte ve TSYD’de ben onların ağabeyiyim ama yine mücadeleye devam.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.