Hava Durumu

Bursa’nın ahı Güral’ın ayarı

Yazının Giriş Tarihi: 27.04.2015 07:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.04.2015 07:09
“11 cm ofsayt” olayı Türkiye’yi ikiye bölmüştü.
“Piero’yu istedikleri gibi kullanıyorlar” iddialarına Şansal Büyüka cumartesi akşamı cevap verdi ama kimseyi de tatmin edemedi.  “Bizi karalayanları ispata davet ediyorum” dedi ve ilave etti:
“Maçlar oynanırken kritik pozisyon oldu mu, piero onu alır her şeyi anında ölçer”
Peki Şansal bey, ölçülen ve bilinen bir sonuç vardı da, ne diye yarım saat Caner’in kolu içerde miydi, Belluschi’nin topuğu dışarıda mıydı diye dakikalarca bir karara varamadınız?
Bursa maçında rezalet bir futbol oynayan Fenerbahçe’yi överken, Eskişehir’de puan kaybedince neden birden çark edip, günah çıkarmaya çalıştınız?
Maraton’u Fenerbahçe yayın organı gibi kullanmaya uğraşırken, tepkiler iyice artınca mı gerçeklere dönme ihtiyacını duydunuz?
Hakemler hep Fener’i kollayacak, Mustafa Yumlu kendi kalesine gol atacak,  ondan sonra Fenerbahçeliler ve yandaşları “En büyük biziz” diye kafa ütüleyecek. 
Türkiye bıktı bu zırvalardan.
“Futbolun adaleti yok” denir ama, ara sıra da bahar güneşi gibi kendini gösteriyor. Bursaspor maçında hiç de hak etmediği 2 puanı, Eskişehir’de nasıl da bırakıverdi Fenerbahçe. Emre Güral belki bir daha öyle o topa vuramaz ama, “Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste”yi de unutmamak lazım. 

HİÇBİR AÇIKLAMA YOK

Volkan Şen’in Fırat Aydınus ile ilgili iddialarına ne yönetimden ne de Şenol Güneş’ten bir sahiplenme gelmedi. Üstelik Volkan’ın işi uzatması ve arkadaşları ile de boğuşmasına tepkiler devam ediyor.
Şenol Güneş’in maçtan sonra “Volkan’ın serzenişlerini doğru bulmuyorum.İyi niyetli ama el kol hareketleri ile haksız konumuna düşüyor” demesi de çok önemli.
Kaptan, sorunları çözmek için vardır. Sorun üstüne sorun çıkaran, ortalığı tamamen karıştıran bir yapıda olanın kaptanlığı gayet doğal olarak tartışılır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.