Hava Durumu

Burdan da 3 puan gelmezse

Yazının Giriş Tarihi: 01.09.2013 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.09.2013 08:11

Kalp kifayetsizliğinden değil, futbol kifayetsizliğinden Medikal Park’ta yoğun bakıma alınması gereken Antalyaspor’dan gol bile yememesi gerekirdi Bursaspor’un.
Hatta hatta son dakikalarda savunmaya çekilip, galibiyeti korumaya çalışması da doğrusu yakışmadı böyle bir rakip karşısında.
“Galatasaray maçının havası ve ortamı oynatıyor, Antalya’da ne olacağı belli olmaz” gibi Lig’in klişeleşmiş lafını hiç aklının köşesinden bile geçirmeyen ev sahibi tel tel dökülünce, önce orta saha, sonra tüm saha otomatikman Bursaspor’a geçti.
Savunma istediği gibi top kesti, Belluschi , Batalla ve Murat Yıldırım istediği gibi top kullandı, hatta hatta Pinto bile istediği gibi boşluklar bulup şut attı. Yine Batalla’dan gelen topu boş vaziyette yakalayınca gol siftahı bile yaptı.
Yani, Antalya’da ilk galibiyet için nefis bir puan sofrası hazırlanmıştı.
Timsah da canının çektiğini yedi.
Maçın başında  İbrahim’i Çek valsi yaptırır gibi döndürerek  abandone eden Baros’un golü Antalya’nın görüp göreceği tek nimetti. Sonrasında ipler tamamen Bursaspor’a geçti.
Eskişehir’de rakip gole kadar çok kötüydü.
Galatasaray 2. yarı yokları oynadı.
Dün de Antalyaspor diye bir takım yoktu sahada.
İşte böylesine avantaj bolluğunda ilk galibiyete ulaşamamak çok büyük hata olurdu. Çünkü ilk haftalardaki fikstür zorluğu da karabasan gibi çökmüştü üzerimize. Onun için kötü futbol kötü rakip bir yana, yine de siftah önemliydi.
O da oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.