Hava Durumu

Bunlar da mı gelecekti başımıza?

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2013 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2013 08:21

Vay be!.. Bunları da gördük.
5 senedir gezindiği 1.Lig’den daha dün dönen Rizespor’a ilk 17 dakikada teslim bayrağı çekilirken, tribünler “Üç,üç” diye inledi.
Maç biterken de aynı tribünler iyice şımardı:
“Kümeye, kümeye”
Bursaspor ne hallere düştü. Bir başka deyişle de düşürüldü.
Bu kadar transfere rağmen (İçlerinde elle tutulacak adam yok) takımda ne savunma kaldı, ne orta saha, ne de forvet.
Bu defa Serdar Aziz’li savunma, Cıvellı’si, Taiwo’su, Şener’i ile yine kevgir gibi delik deşik oldu. Hem de daha maça ısınırken. Kweuke sağdan, Cernat soldan o kadar rahat sarktılar ki savunma arkasına, Sercan o kadar rahat vurma imkanı buldu ki kale önünde.
Buna ,”Bursaspor’da savunma yok, Özlüce’de kullanılan antrenman maketleri Rize’ye getirilmiş,  tek hat olarak dizilmiş” de diyebiliriz. Rizesporlular da ara-larda istediği gibi dolaşıyor.
Onlar da şaşırdı, ellerini kollarını sallaya sallaya 2-0’a ulaşınca.
Savunma yok da, orta saha ve kanatlar var mı? Ne savunmaya yardımcı olabilen, ne de hücum organizasyonu yapabilen bir orta saha. Murat, Tuncay ve Ferhat ile kanatlardan gelen top yok.
Sylvestre baktı ki Bursaspor kanatları da kullanamıyor, Taiwo’nun taç atışını ters kafa ile çok iyi kendi kalesi önüne ortaladı ve Batalla’ya gol imkanı verdi.  
“Alın bu da benim kıyağım” der gibi.
Bursaspor’da bir tek Kazım hırs yapmış. Forvetsiz takımın forveti olmuş ama, o da fazla hırstan lastikleri yakan Formula-1 pilotu gibiydi. Pozisyona girerken hep rakiplerini omuz ve dirsekle alaşağı etti. Gol yollarını kendi kendine tıkadı.
Bursaspor’da büyük bir düşüş, ne yaptığını bilmezlik ve karamsarlık var. Daum bunu nasıl toparlayacağını hala bulmuş ve uygulamaya koymuş değil. İşin kötüsü, yönetim ve personelin de yardımcı olma beceri ve ihtimali de yok. Hagi’li dönemleri ile neler yaptıkları ortada.
Onun için bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.