Hava Durumu

Bugünkü biletlerin kullanma talimatı

Yazının Giriş Tarihi: 15.03.2013 08:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.03.2013 08:25

Bugün tribünlerde sürtüşme olmamalı.
İstanbul’a karşı, Aziz Bey’e karşı, TFF’ye karşı bu kadar büyük mücadele verilirken zorla mağdur duruma düşürülen 2 camianın tribünlerde çekişme değil, birlik olma günüdür.
Bursasporlular da, Trabzonsporlular da maça gelirken bunu biletlerin arkasına kullanma talimatı olarak eklemelidir. Bilhassa Aziz Bey’e, “Onlar da birbirlerini yiyor” diye kıs kıs gülme fırsatı verilmemelidir.
Kısacası bugün her zamankinden daha çok bir tribün bilinci oluşturmak zorundayız.
Tabii ki sahadaki maç ayrı.
Bursaspor üstten kopmamanın, Trabzonspor da alttan kurtulmanın peşinde. Amaçlar ayrı ama 3 puan hedefi aynı. Hikmet Karaman, bu sezon kadro olarak da futbol olarak da etkisiz olan bir rakibe karşı sonuca mutlaka gitmek zorunda. Aksi takdirde, Bursaspor’un ve kendisinin iddiası zayıflayacaktır.
Bizim de ona bıçak sırtında olan bakış açımız biraz daha daralacaktır.
Onun için maç öncesi, kadro ve oyun şekli ile ilgili yorumdan ziyade Atatürk Stadı ve Özlüce’ye genel bakışı tercih ediyorum. Ancak, Tolunay Kafkas’ın bir çalışması ile ilgili de 2 satır yazmak lazım;
Duran toplarda büyük zaaf yaşayan Trabzonspor’da Tolunay Hoca, takımın en uzun isimleri Mustafa Yumlu ile Sol Bamba’ya Bursa’ya gelemeden önce özel çalışmalar yaptırmış. Golcülüğü kadar duran topları da çok iyi kullanan Batalla’ya bugün bir ek iş daha çıktı demek.   
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.