Hava Durumu

Bu tarihi çabalar boşa gitmemeli

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2015 07:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 07:47
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor’a yardımcı olmak için adeta çırpınıyor.
Bu bir gerçek.
Önce benzinlik sonra Timsah Arena’nın devri Bursaspor için çok önemli bir olay. Ancak burada Bursaspor’a ve Arena’nın zeminini yapacak firmaya büyük sorumluluklar düşüyor. Aksi halde, Belediye’nin yaptığı bu tarihi çabalar boşa gidebilir.
Bugün Mersin’de oynuyoruz. Fakat nefis bir stat olan Mersin Arena’da değil, yine emektar Tevfik Sırrı Gür’de. Çünkü 25 bin kişilik yeni stadın zemini ve çimi bir türlü oturtulamadı. Lig’in 2.yarısını da Tevfik Sırrı Gür’de oynamak isteyen Mersinli yöneticiler, maçların Arena’da oynanamamasından dolayı 5-8 milyon TL zarar ettiklerini açıkladılar. Diğer yeni statlarda da durum pek parlak değil.

Bu yüzden artık yavaş yavaş sona gelinen Timsah Arena’da en önemli bölüm zemin olacak. Burada bir sorun çıkarsa, stadın devri ile ilgili gelir beklentilerinde de sorun çıkacak. Onun için şimdiden parmağımızı masanın üzerine tıklatarak,”Aman bir aksilik olmasın,dikkat” temennisinde bulunuyoruz ve Atatürk Stadı’nın birkaç yıl daha yedekte bekletilmesini istiyoruz.
Ne olur ne olmaz.
Bursaspor’a düşen sorumluluk ise, Timsah Arena’da her bölümün çok iyi pazarlanması. Bu büyük fırsatı, çok iyi bir ekip kurarak en iyi şekilde değerlendirmek önemli. Hani “Vatan borcu” denir ya, bunu da “Şehir borcu” olarak kabul etmek zorundayız. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.