Hava Durumu

Bu kadar kötü futbol olmaz

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2013 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2013 08:11

Keşke her maçımız Beşiktaş ile olsa.
“Mekan oynatıyor” reklamı gibi rakibin ismi havaya sokuyor tribünleri ve takımı.
Onun haricinde hırs ve oyun düzeni hak getire.
Doğrusu 3-0 ve Avrupa seslerinin üzerine bu kadar cılız futbol hiç mi hiç gitmedi. Üstelik küme düşmüş ve çok eksik bir rakibe karşı. Üstelik arkasına sığınılacak aşırı sıcak bahanesi de olmamasına rağmen.
Daha bitmedi.
Mersin savunmasındaki Joseph Boum’un ve yardımcı hakemin müşterek ikramı olan goldeki ofsaytı görmemezlikten gelemeyiz. “Ceza sahası içinde Belluschi’nin havadaki eline çarpan topa Serkan Çınar ya penaltı verseydi?” sorusunu zihinlerden geçirmeden yapamayız. Hakem hataları çok oluyor, bu bir gerçek ama herkes bundan nasibini aldığından bir nevi adalet sağlanıyor sanki.
Bursaspor dün Mersin’de sadece kazandı ve yoluna devam etti.
Tamam ama 5 günde ters-yüz olan bu kadar kötü bir Bursaspor ortadayken bugün fazla göklerde dolaşmanın, gerçeklere gözleri kapatmanın da anlamı yok.
Elle tutulacak bir yanı ve notu olmayan 90 dakika, Mersin hazırlığının zayıf kaldığının en güzel göstergesi. Bunu özellikle yazmak lazım çünkü sırada yine Akdeniz var. Eğer bu gevşeklik ve oyun yine devam ederse, Antalya skoru hiç de iç açıcı olmaz ve Bursaspor göz göre göre yara alır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.