Hava Durumu

Bu benzin ile her yol Paris değil, İzmir

Yazının Giriş Tarihi: 24.04.2012 08:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.04.2012 08:36
Kupa'ya gider ayak, bunlardan büyük  moral olmaz;
Hemen hemen 24 saat içinde hepsi üst üste geldi.
Önce Belediye galibiyeti, ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Beşiktaş olayları nedeni ile verdiği zorunlu bir aradan sonra tekrar Bursaspor kaşkolu takması, gecesinde ise Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı devirmesi. Daha bitmedi, Bursa-Eskişehir taraftarları arasında tekrar esmeye başlayan dostluk rüzgarlarını da unutmamak lazım. 
Artık bu benzin ile her yol Paris değil, İzmir.
Zaman zaman çok kızdığımız Fenerbahçe, bu defaki galibiyeti ile hem kendine hem de Kupa yarı finalistlerine büyük iyilik etti. Süper Final'de ilk 2'nin değişmesi artık çok zor. Galatasaray ve Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi biletini aldılar. Dolayısıyla, Türkiye Kupası'nda finali Bursaspor-Fenerbahçe veya Eskişehir-Fenerbahçe oynaması halinde bile, maç öncesinden Avrupa hakkı otomatikman Anadolu'nun.
Buna, Fenerbahçe'nin UEFA'dan ceza alma ihtimali de dahil.
Gerçi Karabük'ü hiç hesaba katmıyoruz ama, bir sürpriz olursa artık onu da çıkıp yeneceksin. Başka çare yok ve Karabük "Üst üste 2 sürpriz yapacak" diye bir kural  da yok.
Bursa'da İzmir hazırlığı yapılırken, İzmir'deki Bursalılar da heyecanlı bir bekleyiş içinde. Halil Bozkaya isimli bir okuyucumuz İzmir'den attığı mail'de, 70'li yılların başından beri Bursaspor'un hiçbir yarı final ve final maçlarını kaçırmadığını, bu defakinin ise ayaklarına kadar gelmesinden büyük memnunluk duyduklarını ifade ederken,  3 yıl üst üste gerçekleşeceğine inandığı Avrupa'ya çıkışı  izlemenin de ayrı bir zevki olacağını söylüyor.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.