Hava Durumu

Bomboş vurduran boş bir savunma

Yazının Giriş Tarihi: 15.12.2012 00:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.12.2012 00:36

Ne zaman ikinci gol geldi, birden uyandı.
Bursaspor savunması da sanki bu anı bekliyordu ortalıktan toz olmak için.  Necati ortada boş durumda vurdu ve 2-1 yaptı. Ardından Alper sağdan bomboş gitti ortala-dı, solda Erkan yine bomboş vurdu 2-2 yaptı.
Yani “İsmi var, cismi yok  zadeler”e döndü bizim Basser, Serdar Aziz, İbrahim ve Vederson. Halbuki Tuncay’ın da katılmasıyla beşlenen orta saha Eskişehirspor’u  oyun kuramaz hale getirmiş, Alper’i de çaresizliğe itmişti. İlerde yalnız kalan Necati de mecburiyetten,  ofsayt ülkesinde tek kişilik turistik  turlara katılıyordu.  Belluschi’nin erken golü, “Es Es, sesini kes” bildirisi gibiydi.
Bu şartlarda Bursaspor savunmasının soğuktan kalp krizi geçirir gibi durup dururken çökeceği aklın köşesinden bile geçmezdi, ama oldu. “Akut” misali çöküntüye yardıma gelen Belluschi hem golü, hem çalışkanlığı, hem de savunmada kritik kesişleri ile Bursaspor’u hayata değil, puana tutundurdu.
Soğukta herkes  ısınırken, Ferhat Kiraz ve sonradan giren Pinto’nun bu kadar donup kalması ise hayret uyandırdı.
“Önce Timsah dişledi, sonra Es-Es esti” başlığını atarsak, gecenin en güzel yorumunu yapmış oluruz.  Kiminin Ferrari, kiminin Lacoste takıntısı vardır ya, bizim Bursaspor da demek tek puana takmış vaziyette. Caydırması oldukça zor olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.