Hava Durumu

Bir de Ordu’yu salmaya gerek yok

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2012 01:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2012 01:17

Üst sıralar zaten yeteri kadar doldu.
Antalya, Beşiktaş, Kasımpaşa ve Eskişehir’in bırakmaya niyeti yok. İşte bunların arasına bugün bir de Ordu’yu salmaya hiç gerek yok.
Yukarıda bize de yer açılsın.
Aslında son 5 maçlık verilere bakıldığında  Bursaspor,  Orduspor önünde kesin favori. İşte onun için bu fırsatı da kaçırmamak lazım.
Son 5 maçında hiç galibiyeti bulunmayan Mor-Beyazlılar sadece 4 gol atabilmiş, buna karşılık 8 gol yemiş.
Bursaspor ise son 5 maçında 2 galibiyet alırken 12 gol atmış, 6 gol yemiş. Üstelik Orduspor’un forveti (Toplam 13 golleri var) Hasan Kabze ile Stancu son 5 maçın büyük çoğunluğunda oynarken, Bursaspor’un forveti Pinto ise son 5 maçta sahada yok.
Buna rağmen Timsah, Orduspor’un gol sayısını 3’e katlamış vaziyette. Yani, golleri genele yayabilen Bursaspor, bugün Orduspor’u rahatlıkla yenebilecek vaziyette. Verilere göre maç kazanılmaz ama, gerçekler de böyle.
Hector Cuper, hafta başından beri “Batalla var” diyor da başka bir şey demiyor.
O halde özel önlem alacağı, onu oynatmamak için ne lazımsa yapacağı gün gibi ortada. 2 takım arasındaki son verilere göre Ertuğrul Sağlam önde ama, o da mutlaka karşı önlem düşünecektir.
Bir de Kupa olayı var ve ardından TFF rezaleti geliyor. Salı günü Altay ile Bursaspor’un yolları bir kez daha kesişirken TFF öyle bir iş yapmış ki, 2 gün sonraya, cumaya Eskişehir Lig maçını vermiş.
Pes yani.
Git İzmir’e, ardından geç Eskişehir’e. İyi ki “Maçtan sonra Bozüyük’te de 2 krampon sallayıverin” dememiş. Cumartesi veya pazarı es geçen TFF, kasten yapıyor sanki.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.