Hava Durumu

Ben görevimi yaptım şimdi sıra yönetimde

Yazının Giriş Tarihi: 15.01.2013 08:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.01.2013 08:49

Geçen sefer Hilton’da idi şimdi Baia’da. Bursa’ya Yalova yolundan kuşbakışı bakmaya devam edeceğiz.
Manzara nefis.
Aslında bunları Bursaspor ve Divan ile ilgili önemli bir konuya gelmek için yazıyorum. Divan toplantılarında Bursa’yı kuşbakışı seyrediyoruz da, Bursaspor’daki mali durumu nedense 30 santimden bile göremiyoruz.
Daha doğrusu gösteren yok.
Kuru kuru sohbet ve temennilerden ileri gitmeyen Divan toplantılarını bu sıkıcı havadan kurtarmak için önemli bir adım yok. Başkan Yazıcı’nın Divan’ı salladığı yok. “Kendi kendilerine taşlı okey oynasınlar” der gibi.
Üyelik aidatlarının yatırılması için kulüpten 30 kere uyarı geldi. Yatırılmazsa şöyle olacak, böyle olacak dendi.
Tamam, gittik yatırdık ve şimdi bir kez daha sormak hakkımız:
“Biz görevimizi yaptık, sıra yönetimde. Parayı verdiğimize göre, bu kulübün borcunu harcını öğrenmek, mali konuda bilgilenmek hakkımız değil mi? Madem biz görevimizi yaptık, yönetim de görevini yapsın”
Diğer kulüplerde yönetimler, Divan Kurulu toplantılarında borcunu alacağını tıkır tıkır açıklıyor. Kimsenin gizlisi saklısı yok.
Sözde kurumsallaşan Bursaspor’da ise her şey hasır altı. Soran da nerdeyse dayak yiyecek. Bir sürü gereksiz sürtüşmeler. Ben bir kez daha Başkan’a ve Yönetim’e sesleniyorum:
“Beyler, ben paramı yatırdım. Şimdi siz de Baia’daki toplantıda çıkın bu kulübün şu kadar borcu, şu kadar alacağı var deyin. Herkes görevini yapmanın mutluluğunu yaşasın. Bizleri, borç 30 milyondu, yok 50 milyona dayandı, gibi dedikodular ile baş başa bırakmayın”  

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.