Hava Durumu

Belki de en önemlisiydi

Yazının Giriş Tarihi: 05.11.2013 08:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.11.2013 08:35

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan göreve başladıktan sonra birçok hatalar yapmıştı ve sonunda bunlardan birini kendisi de kabul etti.
Belki de en önemlisi.
Körüstan dün bakın neler dedi:
“Özeleştiri yapmak istiyorum.Sezon başında santrfor almamakla hata yapmışız. Bu bir gerçek. Devre arasında inşallah Bursaspor’a yakışan bir santrfor alacağımızı şimdiden söyleyebilirim.”
Aslında geçen sezondan beri Bursaspor’daki en büyük eksiklik santrfor idi. Kongre öncesi adayların seçim vaatlerinde “Flaş,flaş,flaş” cinsinden yatırım aracı olurdu iyi bir isim.
Artık “Hata idi, sevap idi” geride kaldı. Faydası yok. Önemli olan bunu hiç olmazsa ara transferde halletmek. Bursaspor’un, Volkan Şen dedikodularına bile ihtiyacı yok ama iyi bir santrfor için bağırmaktan sesi kısıldı artık.

TAM DA ÜSTÜNE DENK GELDİ

Milyonlarca euro alan futbolcuların dişe dokunur bir vergi vermemesini eleştirmiş ve AKP’nin bu konuya da el atması gerektiğini yazmıştım. Tam da üstüne denk geldi.
Başbakan Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında önemli şeyler söyledi. Önce Aziz Yıldırım’a herkes gibi o da tepki gösterdi ve,”Her izin elindeymiş gibi söz veriyor” dedi. Daha sonra sözü futbolcuların aldığı rakamlara getirdi:
“Rakamlar çok uçuk. Dışarıya yansıyan paralar kayıtlarda yok.Bu tera-zi, bu kadar sıkleti çekmez”
Oynanan futbol ortada.
10 km yol gitmek için, bir depo benzin yakmaya benziyor bu iş. Onun için teknik adamlar ve futbolcuların maliyetleri çok yüksek. Kulüpleri batırma noktasına taşıyor. Vergilendirme de olmadığından Türkiye onlar için bir vergi cenneti haline geldi.
Başbakan Erdoğan hazır bu konuya girmişken bir de gereğini yaptırsa çok iyi olacak. Türkiye’de bir eşitsizlik daha ortadan kalksın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.