Hava Durumu

Başkan Yazıcı, tenkit ve sevgi

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2013 11:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2013 11:35

Bursaspor Divan Kurulu’nda “Borcumuzu, paramızı neden bilemiyoruz?” tartışması yapıldıktan 24 saat sonra İstanbul’da Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısı vardı ve yönetim kurulu Divan’a ilk önce şu bilgiyi verdi:
“Kulübün net borcu 141 milyon 558 bin 283 lira. 2012 yılında kulübümüzün ve 9 şirketinin 75 mil- yon lirayı geçen tahakkuk etmiş vergisi bulunuyor”
Gayet net ve açık.
Her kulüp gibi onlar da kendi camiasını bilgilendiriyor. Öncelikle divan kurullarında yapılıyor bu iş. Kurumsallaşmanın,  ciddiyetinin gereği bu. Her şirket ortağına, her dernek  de üyesine bunu belirli aralıklarla vermek zorunda.
Bursaspor’da ara ki bulasın.
Hemen hemen her Divan’da aynı dert, aynı tartışma. Karşılığında ise “ Kulübe çay içmeye gel, bakarız. 0 Borç, 0 kasa” gibi gülünç ve ciddiyetten uzak cevaplar. Ondan sonra da Başkan İbrahim Yazıcı çıkıp diyorki:
“Basın beni hep tenkit ediyor. Bir tane bile lehimde yazı çıkmıyor, kimse beni sevmiyor”
Peki Başkan.
Yıllardır bu rakam kavgası yapılırsa, sen de kimseyi sallamazsan, tenkit ve sevgi kelimelerini bir araya getirmeye hakkın var mı? Kaldı ki, yaptığın hatalardan sadece biri bu. Çok daha büyükleri de var. Mesela Avrupa’dan elendikten sonra transfer yapman, bilet fi- yatlarında istikrar sağlayamaman gibi.
O zaman taraftarın da tribünleri terk etmesi doğal değil mi? Niye kızıyorsun ki? 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.