Hava Durumu

Başbakan Erdoğan ve sağduyu iftarı

Yazının Giriş Tarihi: 15.08.2012 08:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.08.2012 08:53

Futbolda bu kadar operasyonu, mahkemesi, kargaşası, kavgası, gürültüsü, meşalesi bol günlerden sonra verilecek ve “Lig’e sağduyu”nun ana yemek olacağı bir iftar bu.
Organizasyon TFF’ye ait.
Yer  Haliç Kongre Merkezi, perşembe saat 20.11
TFF Başkanı Yıldırım Demirören  futbol ailesine, yani, Süper Lig kulüp başkanları, futbolcu temsilcileri, hakemler ve medya ile futbol iftarı yapmayı kararlaştırmış. Malum slogan “Dostluk,barış, kardeşlik” üzerine inşa edilen bu iftara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da özellikle davet edilmesi ve hafta sonunda başlayacak Süper Lig için kulüplere  “Sağduyu” mesajı verme fırsatı bulacak olması önemli bir gelişme.
Bu açıdan yoğun programına rağmen Başbakan Erdoğan’ın iftara gelme olasılığı oldukça yüksek.
“Bu iftar başka iftar” dedirten bir başka durum daha çıkıyor ortaya.
Madem kulüp başkanları davet ediliyor bu iftara, o zaman Aziz Yıldırım ve İbrahim Yazıcı, Haliç Kongre Merkezi’ne gidecekler mi?  sorusu geliyor hemen akıllara. Malum, mahkeme sürecinde Aziz Yıldırım ve Fenerbahçelilerle devlet arasında büyük sürtüşmeler yaşanmıştı. Hele, Çağlayan Adliyesi önünde, Kadıköy’de ve  Ankara’daki Kupa Finali’nde yaşananlar hala gözlerimizin önünde.
İşte bu yüzden Aziz Yıldırım gelecek mi, yahut gelebilecek mi?
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın durumu daha farklı. Beşiktaş ve TFF gelişmeleri nedeni ile Yazıcı, dolayısıyla Bursaspor, Yıldırım Demirören’e adeta “Rest” çekmiş vaziyette. Ona oy bile verilmedi.
Şimdi Yazıcı’nın da bu iftarda mercimek çorbasının başına oturup oturmayacağı  merak konusu.  Sızan haberlere göre Yazıcı’nın perşembe günü yurtdışında işi var. Ancak, Başbakan gelirse ve “Sağduyu” olayını ön plana çıkarırsa, büyük ihtimalle “Yurtdışı işi” yatacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.