Hava Durumu

Akhisar’dan bizim borca

Yazının Giriş Tarihi: 10.01.2013 15:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.01.2013 15:19

Ramiz’in az köfte, az pideli tabağı gibi doyurucu olmayan bir erteleme maçında son anda Antalya’yı devirmeleri bilhassa Bursaspor için çok iyi oldu ve ilk 5 için dengelerin yeniden kurulmasını sağladı. Ayrıca Antalyaspor’da dün gece, düşüşe geçeceğinin sinyallerini de görür gibiydik.
Uğur’un attığı golde, kaleci Hakan’a kesinlikle bir müdahale yoktu ve Antalyasporluların itirazları sadece “Laf olsun, torba dolsun” cinsindendi. Akhisar’ın galibiyeti sadece ilk 5 için değil, küme düşme hattında da dengeleri eşitledi. Akigo 1 taşla 2 kuş birden vurdu, Lig’in 2.yarısı için.
Belki sıkıntılı futbolumuza biraz hareketlilik getirir bu beklenmeyen skor.

BEKLENTİ BOŞA ÇIKIYOR
Spor Bakanı Suat Kılıç, vergi affı isteyen kulüplerin borçlarının silinmesi için yapılan çalışmalara son noktayı koydu ve “Kesinlikle af yok” dedi.
Bu Bursaspor için de kötü haber. Çünkü Başkan Yazıcı, Maliye’ye olan borçların affı için uzun zamandır Ankara ile temastaydı. Bursaspor’un da 15 milyon TL civarında bir borcu olduğu ileri sürülüyor. Hatta bununla birlikte diğer borçlarla bu rakamın 30 milyon TL’yi aştığı iddiaları da var. Doğrusu bu kötü haber. N’Diaye’den sonra satışlar devam eder gibi görünüyor.
“İddia” diyorum, bu konuda Başkan İbrahim Yazıcı ne Divan’a ne de basına bilgi sızdırmamak için çok iyi baraj kurduğundan kimse mali konuda bir şey bilemiyor. Halbuki, diğer kulüpler daha şeffaf olduklarından bilhassa Divan’da her türlü mali açıklamalar yapılıyor. Maalesef Bursaspor daha buralara gelemedi. Her şey Sezen Aksu’nun şarkısı sanki:
“Bir sır gibi saklarım seni”
 

AHMET AKTOPTAN’I DA KAYBETTİK
Bursa Basını’nda ve Bursaspor’da önemli isimler arasındadır Ahmet Aktoptan.
Hakimiyet Gazetesi’nin, harfleri ve kelimeleri satır olarak dizen ve döken dizgi makinesi Entertip’in en önemli ustalarından biriydi Ahmet ağabey. Gazete ofsete geçtikten sonra dizgi ve baskı sistemi değiştiğinden onlar da emekli olup kendi köşelerine çekildi. Ancak o dönemlerde kullandıkları dizgi makinesinde devamlı kurşun eritildiğinden zehir solumak zorunda kalırdı teknik kadro. Bu yüzden gerçek emekçi ile özdeşleşmişti isimleri.
Bu arada ağabeyi rahmetli       Mehmet Aktoptan ile birlikte Bursaspor kongrelerinde 60’lı ve 70’li yıllarda çok etkili olan Hisar Grubu’nda yer almıştı. Bilhassa Tayyare Sineması’nda yapılan kongreler büyük çekişme içinde geçer ve Hisar Gurubu ne derse o olurdu.
Şimdi her şey büyük bir değişim içine girdi.
76 yaşında kaybettiğimiz Ahmet Aktoptan’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.