Hava Durumu

Adana’da aman tatsızlık çıkmasın

Yazının Giriş Tarihi: 14.11.2013 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.11.2013 08:04

Bu sezon görünüşe göre bize Lig’den pek hayır gelmeyecek. Onun için Kupa’ya daha önem vermek gerekecek. Burada da başlangıçta ciddiyet ve konsantre çok önemli.
Birçok örneği var ama son olarak Torku Konyaspor ve Kasımpaşa’nın 3.turda düştüğü durum da ortada.
Bursaspor’un 4.turdaki rakibi Adana Demirspor. PTT 1.Lig’de iyi durumda değil. Alt sıralarda. Hatta karışıklık içinde. Tribünlerden yükselen sürekli “İstifa” sesleri üzerine Başkan Mustafa Tuncel,”Hocamı da(Yücel İldiz) alıp gidiyorum.Hepinize hayırlı olsun” dedi. Antrenörlüğe Mustafa Uğur getirildi.
İşte 4 Aralık’taki rakibin durumu böyle.
Ancak bu tip durumlar, sallantıda gibi görünen takımlar için sıçrama maçı olabilir.
Onun için aman dikkat Daum hoca. Bir tatsızlık çıkmasın.
GELECEK İÇİN DEĞİŞİM
Bursaspor’da tüzüğün değişimi için genelde Avukatların bulunduğu yeni bir tüzük kurulu oluşturuldu. Bu arada, “Gelecek için değişim” sloganı ile 8 ayı aşkın suredir çalışmalarını sürdüren Bağımsız Bursaspor Tüzük Platformu içinde yer alan Ömer Keskin de yeni Tüzük Kurulu’na alınmış ve iyi de yapılmış.
Ömer Keskin dikkat çekici fikirler üreten bir isim. Mutlaka yararlı katkılarda bulunacaktır. Bu arada Bağımsız Bursaspor Tüzük Platformu’nun cumartesi günü saat 16.00’da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Tüzük Taslağı” lansman toplantısı yapacağını da duyurmuş olalım.
GENÇOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN
Bursa’nın önde gelen işadamlarından ve Bursaspor’un eski yöneticilerinden Turhan Gençoğlu, Acıbadem’de önemli bir mide ameliyatı geçirdi. Kendisini ziyaret ettik ve gerçekten çok iyi durumda gördük.
Kısa zamanda eski sağlığına kavuşacaktır.
Turhan Gençoğlu, kardeşi Orhan Gençoğlu ile birlikte Bursaspor’a olduğu kadar Bursa basınına da emeği geçmiş bir isimdir. Onun için bizim camiada da çok sevilir. Gençoğlu’na bir kez daha geçmiş olsun dilekleri-mizi iletiyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.