Hava Durumu

35 derecede eriyen Hollanda dondurması

Yazının Giriş Tarihi: 24.08.2012 11:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.08.2012 11:15

Muhteşem seyirci çok şanslı . Avrupa Ligi elemelerinde böyle bir maç arasan bulunmaz. “Korkulu takım” Twente devamlı pas yaptı, bekleyen ve seyreden Bursaspor topu her kapıp ani çıkışında gol attı.
Hatta yine 6’yı kaçırdı.
Sanki Kups defansı gitmemiş, burada kalmış, önüne Twente orta sahasını almış.
Ozan İpek, Batalla, Pinto ve Sestak her çıkışta yerle bir etti rakip savunmayı. Bilhassa forvet arkasında müthiş bir organizasyon kuran Batalla’nın bir topu direkten dönmese, oyunun başlarında Sestak ve Pinto boş kaleye vurabilse al sana bir 6 daha.
Yüzde 60 favori gösterilen Twente’yi bırak, Avrupa inanmazdı buna. “Tanrılar Çıldırmış Olmalı” filminin Bursa çekimleri zannederdi herkes.
Halbuki rakibin, oyunun genelinde sürekli pas ile top gezdirmesi, bir de gol bulması sıkıntı ve ümitsizlik yaratmadı da değil. Ancak en çok korkulan Nacer Chadli’nin yolunu Basser ikinci yarı kesince Twente’nin ümit kapıları da kapanmış oldu.
Orta sahada Musa Çağıran “Yokları oynamasa” diyorduk ki Sestak-Forsell değişikliği ile 35 derecede buz gibi olduk. Çünkü Bursaspor son 22 dakikayı 10 kişi tamamladı. Top yerine saçları ve bantlarıyla oynayan Forsell beden eğitimi dersine rapor alıp kaytarma peşindeki öğrenci gibiydi.
“Acaba sahaya kaçak mı girdi?” diyenler bile vardı. Böyle bir maçta ne işi var onun. Ciddi bir maçta ki ciddiyetsizlik gibi sırıttı doğrusu. Allah’tan skor müsaitti, yoksa gecenin bombası olacaktı bu çocuk.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.