Hava Durumu

3-1 ile mutlu olmaya devam

Yazının Giriş Tarihi: 29.08.2012 10:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.08.2012 10:37

Şu birkaç gün, Başkan Yazıcı’nın transfer zaafına tekrar değinmeye de gerek yok, çünkü Hollanda’daki rövanşa faydası hiç mi hiç yok. Onun için 3-1 ile mutlu olmaya devam.
Nasıl olunmasın ki?
Avrupa kupalarında 1974’ten bugüne kadar 27 maç oynadık ve 17 takım ile karşı karşıya geldik. Bunların içinde 7’si , Avrupa ve dünya çapında  isim yapmış rakipler:
Manchester United, Valencia, Dinamo Kiev, Ajax, Glasgow Rangers, Anderlecht ve Twente.
Yani bunlar kafa takımlar ve hiçbirini Bursaspor yenemedi. Ta ki Twente çıkana kadar. İşte onun için 3-1, kafa takımlara karşı alınan ilk galibiyet olduğundan bu keyfi uzatmakta yarar var.
Perşembe günü ne olacağı belli olmaz.     Elersek, işte o zaman keyif, Bursaspor bayramına dönüşür.
 

KIZIL KOMBİNE ALDI
Bursaspor eski başkanı Levent Kızıl, futbolumuzdaki son olaylardan sonra “Bir daha protokol tribününe girmem” demişti. Kızıl, kulübe de katkı sağlamak için Bursaspor’dan VIP tribünü kombinesi satın alarak bunu gösterdi. Levent Kızıl, Bursaspor-Belediye maçını VIP’ten Celal Sönmez, Osman Çağalıkoç ve Erol Türkün ile birlikte izledi.
Belediye maçı deyince, biletlere yapılan “Kurnazlık zammı” geldi yine aklıma.
Taraftarın tepesinin atması normal de, tepkinin kulüp içine kadar yayılması ilginç. Hem yönetici hem de çalışanı bile kızgın bu zamma. Yani, bu kararı alanlar şimdi zor durumda. Bence zamcılar, kendini affettirmek için Bursaspor-Karabük maçında indirime gitsinler, tribünlerde  fazla gerilim yaratmasınlar.
Böyle saçmalıklara hiç gerek yok.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.