Hava Durumu

10-15 sene öncesine döndü

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2013 00:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2013 00:32

Ya tribünler:
“Oynayın ..., şu dışarı, bu dışarı” diye inliyor.
 Nerden nereye. Bursaspor 10-15 sene öncesine döndü sanki.  Ertuğrul Sağlam istediği kadar “Zirve yarışında biz olacağız” desin.
Takım ve ortaya konan futbol öyle demiyor ki. Kafalar yukarı bakmıyor, bakamıyor. Gözler hep yerde.
NTVspor’un sitesindeki başlığa bakın:
“Timsah Belediye çukuruna düştü”
Kızdırmak için değil, gerçeği söylüyor.
Şampiyon takım ne hallere geldi. Başkan Yazıcı ve Ertuğrul Sağlam bıraksın basını taraftarları suçlamayı, “Biz yaptık, biz bozduk” desin. “Bu rezalet futbol, bizim eserimiz” desin. Birbirimizi kandırmaya, en iyi para için zaman kazanmaya gerek yok.
Transfer döneminde herkes, dışardan takip ettiği adamları getirirken, Bursaspor bavulunu eline alıp kapısına dayanan Yattara ve Tuncay’ı almaya kalkarsa, bunun adı “Şampiyonluğun gölgesinde yatıp, maddi ve manevi meyvelerini yemek” değil midir?
Bu mudur Ertuğrul Sağlam’ın şampiyonluk tecrübesi?
Takımın yükünü çeken Batalla ve Pinto’nun üstüne Tuncay’a “Süper emekli ikramiyesi” verirsen o adamlarda hayır kalır mı? Her gittiği yerde ona buna imza dağıtmaktan başka bir işe yaramayan Tuncay’a niye bağırmasın bu taraftar?
Sen hata üstüne hata yapacaksın, millet de yalayıp yutacak.
Var mı böyle bir şey?
Belediye iyi ki eksik. Tam olsa 8-9’a gidecek skor. Doka, Holmen ve Visca, diskoda bu kadar rahat dans edemezler. En azından 1-2 masaya çarparlar. Ne orta sahada, ne de savunmada baskı var. Hele Şener ve yanındaki Serdar Aziz ise sadece refakatçı. 40 yılda bir yapılan orta ve şutlar, Mahmutbey gişelerine gidecek nerdeyse. İlk yarıda dökülen bir takım var sahada. Ertuğrul Sağlam değişiklik yapmadan çıkıyor 2.yarıya. “Nasıl olsa 3.gol de gelecek” der gibi.
Gerçekten her şeyi ile biten bir Bursaspor var sahnede.  
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.