Hava Durumu

Yaşar Poyraz ve İMO

Yazının Giriş Tarihi: 19.02.2016 06:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.02.2016 06:41
Bildiğiniz gibi akademik odalarımızın seçimleri devam ediyor. Bu hafta sonu da TMMOB  İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin genel kurulu yapılacak.
TMMOB  İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 3 bin 500 civarında üyesi bulunuyor. 
Çünkü, Bursa’ya bağlı çeşitli temsilcilikler de var. Odamıza  bağlı temsilcilikler Bozüyük, Simav, Tavşanlı, Yalova, Bilecik, MKP, Kütahya,  Gemlik ve İne-göl’de bulunuyor.
Bu hafta sonu yapıyacak seçimler için iki aday yola çıktı. Bunlar Bursa’nın yakından tanıdığı bir isim olan Yaşar Poyraz ile Maksut Kaya.
Dün gazetede Yaşar Poyraz ile söyleştik. Uzun bir seçim süreci yaşadıklarını ve birçok kişi ile bire bir konuşma fırsatı yakaladığını dile getrdi. 



Poyraz “ Elbette hepimizin dünya görüşü var. Ama odalarda görevin başına geldiğinizde siyasi kimliğinizi bir kenara bırakıp, teknik bir insan olarak tüm olaylara teknik gözle ve meslek haysiyeti ile bakacaksınız. Güzel ve bizlere yakışan bir genel kurul diliyorum” dedi.
Adaylara başarılar diliyorum.

Çiftçiye bir not var

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca 2015 üretim yılına ilişkin Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) başvuru süresi 29 Şubat’a kadar uzatıldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın konuya ilişkin 11.02.2015 tarih ve 29621 sayılı değişikliği Resmi Gazete ‘de  yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Çiftçilerimize duyurulur.

Gençlere örnek olsun

Gençlerimiz sürekli bazı konulardan şikayetçi. Zamandan, paradan, itibardan, iş çokluğundan, iş yokluğundan v.s.
Ama Bursa’da 60 yaşındaki kimya öğretmeni Ercan Türker onlar için örnek bir insan. Gazi Üniversitesi Kimya Öğretmenliği’ni bitiren Türker, daha sonra  Ege Üniversitesi Zootekni Bölümleri’ni bitirdi.



Ercan Türker, son olarak Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni de bitirerek avukat oldu.
Saygıyla diyorum ve kutluyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.