Hava Durumu

Veli Ağbaba’dan açıklamalar

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2016 04:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 04:54
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Bursa’daydı. CHP Bursa İl Başkanlığı’nda Ağbaba gündemi değerlendirdi. 
Basın toplantısında CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, milletvekilleri Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, eski Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, ilçe başkanları, il yönetimi ve çok sayıda partili vardı.
Veli Ağbaba’nın değerlendirmelerinde gözüme çarpanlar şunlar oldu:



“12 Eylül 2010’da evet oyları HSYK’nın yapısını değiştirdi. Bu durum da 15 Temmuz’un zeminini hazırladı. O dönemde bu duruma karşı çıkan sadece CHP’ydi..
Hükümetin uyguladığı politikalar FETÖ’yü temizlemekten daha çok onunla birlikte birçok muhalif kanadı da temizlemek gibi bir görüntü sergiliyor ve çok fazla insanın mağdur olmasına neden oluyor. 
Bu OHAL süreci bir an evvel sona erdirilmelidir ve hukuki süreçler, hukuki yargılamalar başlayarak, bu işlerin üstüne gitmek lazım. Unutmasınlar ki; hukuk bir gün herkese lazım oluyor. Kendilerine de lazım olacak.”  

Lions ve alzheimer

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Alzheimer Bilinçlendirme Komitesi Başkanı Lion Serpil Örnekal, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde Lions Alzheimer Hasta Konuk Evi projesinin Bursa için önemini anlattı.
Alzheimer’ın Lions 118-K için son yıllarda anahtar kelime olduğunu ve lion ve leoların hassasiyetle üzerinde durduğu konuların başında alzheimer hastalığının geldiğini ifade eden Örnekal, Lions Alzheimer Hasta Konuk Evi projelerinin önemine vurgu yaptı.

Demir’den otomotiv test merkezi



MÜSİAD’da Otomotiv Test Merkezi masaya yatırıldı. Bu toplantıda merkezin, çok önemli bir proje olduğuna dikkat çeken Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Vedat Demir, bu projede üstün vasıflı mühendislerin çalışacağını, buranın bir araştırma ve sertifikasyon merkezi olacağını kaydetti. 
Demir, merkezi dünyadaki diğer 7 merkezden ayıracak en önemli özelliğin ise, araçların ömür testlerinin yapılacağı pist olduğunu dile getirdi.
Vedat Demir’in ardından TSE Uzmanı İlyas Özdoğan da merkezin teknik özellikleri hakkında bilgiler verdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.