Hava Durumu

Vali Küçük’e hayırlı olsun

Yazının Giriş Tarihi: 18.06.2016 03:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 03:22
Yeni Bursa Valisi İzzettin Küçük, dün görevine başladı. Dün saat 16.00 sularında Heykel’deki Valilik binasında görevine başlayan Vali Küçük’e yeni görevinde öncelikle başarılar dilerken, Bursa’ya hoş geldiniz diyorum.
Vali Küçük, eşi Ayşe Küçük ile birlikte perşembe günü sahur vakti Şanlıurfa’dan ayrıldı. Vali İzzettin Küçük ve eşi Ayşe Küçük için GAP Havaalanı’nda uğurlama töreni düzenlendi. 



Vali Küçük, havaalanına gelen aralarında kent protokolünün de bulunduğu kalabalık grup tarafından alkış ve tezahüratlar eşliğinde uçağa kadar yolcu edildi. Meşale ve konfeti eşliğinde uçağa binen İzzettin Küçük, kendisini uğurlayanlardan helallik istedi.
Evet, yeni valimize Bursa’ya bir kez daha hoş geldiniz derken, Osmanlı’da ve Türkiye’de birçok ilkin gerçekleşti-
rildiği Bursa’daki yaşantısının kendisi ve ailesi için hayırlı olmasını, bu görevi sona erdiğinde Bursa’dan da ayrılırken, Bursa’nın gönlünde hoş seda bırakan bir vali olarak anılmasını diliyorum.
Hoş geldiniz Sayın Valim.

Vali Küçük kimdir?
Bursa Valisi İzzettin Küçük 1964’te Erzurum’da doğdu. İÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.
Sakarya Üniversitesi’nde master yaptı. Siirt Vali Yardımcılığı ve Pamukova, Safranbolu Kaymakamlığı yaptı. Son olarak Şanlıurfa valisiydi.
Vali Küçük, İçişleri Bakanımız Efkan Ala’nın hemşehrisi ve aynı okuldan mezunlar.
 

Karabıyık ve Maarif Vakfı




CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, TBMM ‘de Maarif Vakfı Kanun Tasarısı ile ilgili CHP  Grubu adına konuşma yaptı.
Bu yapının iktidarın siyasi emellerine göre şekillendirilmiş bir sistemin hazırlığıdır, diyen Karabıyık, “Asla bu yapının kurulmasında, amacında ve devamında çocukların ve gençlerin faydasının gözetildiğini, öncelikle gözetildiğini düşünmüyorum ve biz bu tasarıya bu nedenle karşıyız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.