Hava Durumu

Uludağ’ın gurur günü

Yazının Giriş Tarihi: 19.04.2014 08:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.04.2014 08:40

Perşembe akşamı Uludağ İçecek’in gurur gecesindeydik.
Reklamcılar Vakfı’nın 2007 yılında başlattığı ve dördüncü cildi tamamlanan “Türkiye’nin Markaları” çalışmasının son cildinde kentimizin uluslar arası markası Uludağ İçecek de yerini almıştı.
Bu 4 ciltlik ansiklopedide 41 markanın öyküsü bulunuyor.
Bunun onuruna Uludağ İçecek önemli bir etkinliğe imza attı.
Merinos AKKM Yıldırım Salonu’nda düzenlenen harika bir kokteyl ile başladı gece. Kokteyli Almira Otel hazırlamıştı. Yiyecek ve içecekler(Uludağ İçecek ürünleri) müthişti.
Konukları kapıda Mehmet Erbak ve Nuran Kızıl karşıladı.
Gecede açış konuşmasını Mehmet Erbak yaptı.
Ardından Reklamcılar Derneği Başkanı Haluk Sicimoğlu ve ansiklopediyi kaleme alan El İzi İletişim Danışmanlık’ın sahibi Prof.Dr.Nükhet Vardar birer konuşma yaptılar.
Gece için hazırlanan filmi izledikten sonra bizi Ömer Kızıl, Bursa Filarmoni Derneği Başkanı sıfatıyla konsere davet etti.

 

Hedef Ortadoğu ve Balkanlar

Uludağ İçecek A.Ş. Genel Müdürü Mete Öz, 2000’li yıllarda 4 değişik üretim yaparken, şu an 22 farklı ürüne sahip olduklarını belirtiyor.
Yeni ürünler çıkaracaklarını söyleyen Öz şöyle devam ediyor:
“4 yeni sürprizimiz var. Kola hariç en ünlü içecek firması olarak bölgesel güç olduk. Ortadoğu, Balkanlar’a doğru ilerliyoruz. Ulusal, bölgesel marka olduk. Tekstil ve otomotivde çok fazla ihracat yapıyoruz ama markalı değil. Şu anda markalı üründe Irak pazarında lideriz, Filistin’de liderliğe ilerliyoruz. Planlarımız içinde Mısır’a kadara gitmek vardı. Şu anda beklemedeyiz. Kendi markamız ile ciddi bir bölgesel güç olmak için ilerliyoruz”

 

Muhteşem Konser

Uludağ İçecek’in gurur gecesinin sonunda Ömer Kızıl’ın davetine uyarak AKKM’nin Osmangazi Salonu’na geçtik.
Burada bizi muhteşem bir konser bekliyordu.Uludağ İçecek sponsorluğunda dünyaca ünlü Roby Lakatos ve Grubu solistliğinde, BBDSO ’nun da katılımıyla harika bir konser izledik.
Orkestrayı Şef Ender Sakpınar yönetti.Laf aramızda bizleri büyüleyen bir konser izledik.
Çingene kökenli Macar sanatçı bizleri adeta kemanıyla büyüledi.

Kimler vardı?

Uludağ İçecek’i bu mutlu gecesinde Bursa iş ve sosyal dünyası yalnız bırakmadı.Gecede BUSİAD Başkanı Günal Baylan, Balkansiad Başkanı Aytuğ Onur, Prof.Dr.Ulviye Özer, Prof.Dr.Ziya Özer, Ali İhsan Yeşilova, Mehmet Arif Özer, İlker Oral, Coşkun İrfan, İbrahim Yaşar, Erdoğan Bilenser, Ekrem Barışık, Zekeriya Gümüşdiş, Turgut Bulut, Celal Beysel, Adnan Oya, Prof.Dr.Selçuk ve Suna Küçükoğlu, Yıldıray Çamlık
sohbet ettiğimiz isimler oldu.Ayrıca ismini yazamadığım birçok iş ve sanayi dünyasının insanı da oradaydı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.