Hava Durumu

UCLA MEWA Nilüfer’de toplanıyor

Yazının Giriş Tarihi: 04.03.2016 07:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 07:09
UCLA MEWA tam açılımı ile Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği, Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı “Yerel yönetimler arasında ve dünya toplumu içinde, işbirliği yoluyla, yerel yönetimin değerlerini, amaçlarını ve çıkarlarını geliştirerek, demokratik yerel yönetimin dünya ölçeğinde birleşik sesi ve sözcüsü olmak” misyonu ile hareket eden bir uluslararası organizasyon.
Nilüfer Belediyesi bugün ve yarın Crowne Plaza’da UCLA MEWA’nın 1. Yerel Yönetişim Komitesi toplantısının ev sahibi.
Bu önemli toplantıya Türkiye’nin yanı sıra İran, Filistin, Fas gibi Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı üyesi ülkelerinden belediye başkanları katılıyor.
Toplantıda Yerel Yönetişim Komitesi Eş Başkanlık seçimi de yapılacak. Toplantıda ayrıca “Yerel Finansmanın Güçlendirilmesinde Küresel ve Yerel Girişimler”, “Şeffaflık -Stratejik Planlama ve Katılımcılık”,  “Habitat III ile ilgili Türkiye Ulusal Raporu ve Habitat III ‘te Yerel Yönetimlerin Önemi” ile ilgili oturumlar gerçekleşecek.

Bilgilerinizi paylaşmayın


Dolandırıcılık konusuna dikkat edelim. Lütfen kimseyle bilgilerinizi paylaşmayın. Onu kazandınız, bunu kazandınız diye telefonla arayıp, sizden adres bilgilerinizi, hesap numaralarınızı, kimlik bilgilerinizi isteyenlere vermeyin.
Bu tür numaraları da jandarma ve polise bildirin. Çekinmeyin.
Dolandırıcılığın boyutu gittikçe artıyor. Aman dikkat edin.

Zirvede girişimcilik çalıştayı


Uludağ Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu 2004 yılında kuruldu. Topluluğun düzenli etkinliklerinden birisi de girişimcilik çalıştayı.
Uludağ Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu bu sene 3.’sünü gerçekleştireceği Zirvede Girişimcilik Çalıştayı’na Uludağ Üniversitesi öğrencilerini davet ediyor.
Bu etkinlik 24 Mart Perşembe günü saat 10:00’da Görükle’deki Holiday Inn Otel’de gerçekleşecek.
Bu etkinliğe TOSYÖV de destek veriyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.