Hava Durumu

Timsah’la gurur duyduk

Yazının Giriş Tarihi: 30.03.2015 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 08:03
Milli takımımız Hollanda’da tarihi bir maça çıkıyor. Ve bu takımın ilk onbirinde 3 tane Bursasporlu futbolcumuz var.
Cumartesi akşamı tüm ülke televizyona kilitlendi. Gurur ve büyük bir keyifle Hollanda-Türkiye maçını izledik.
Volkan Şen, Serdar Aziz ve Ozan Tufan ilk onbirde başlayarak bizleri gururlandırdı.
Hollanda maçlarının benim için ayrı bir önemi vardır. Anımsayacağınız gibi 2 Nisan 1997 tarihinde Bursa’da 1998 Dünya Kupası elemelerinde A Milli Takım ile Hollanda karşı karşıya gelmişti. Milli takımın başında  Mustafa Denizli vardı.  A Milli takım, Hiddink yönetimindeki Hollanda’yı Bursa’da Hakan Şükür’ün golü ile 1-0 yenmişti. 
Bu maçın hemen ertesi günü 3 Nisan 1997’de ise o zamanki adıyla Koraç Kupası finalinde Tofaş Basketbol Takımı , Yunanistan’ın Aris takımı ile karşı karşıya gelmişti. O dönemler ben de Tofaş’ta yöneticilik yapıyordum. Milli takımla aynı otelde Çelik Palas’ta kamptaydık. İlk maçı Yunanistan’ın Selanik kentinde 11 sayı farkla kazanmıştık. Bunun verdiği rahatlık, Hollanda galibiyeti, A Milli Futbol Takımımızla birlikte aynı otelde kamp yapmamızın getirdiği konsantrasyon kaybı, finali 18 sayı ile kaybetmemizi getirmişti.
Evet, Hollanda maçlarının bende böyle bir güzel bir de üzücü anısı var. 
Bizleri cumartesi akşamı gururlandıran Volkan Şen, Serdar Aziz ve Ozan Tufan’ı kutluyorum.

Dokuma operatörlüğü ve BUTGEM

BUTGEM meslek edindirmeye büyük bir hızla devam ediyor. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde (BUTGEM) Dokuma Operatörlüğü kursları başlıyor. Bu kurslara başvurular 13 Nisan 2015 tarihinde sona eriyor.
Kurslara en az ilköğretim okulu mezunu, 18-35 yaş arası herkes Demirtaş OSB’deki BUTGEM Binası’na gelerek başvurabiliyor.
BUTGEM kursları işle ilgili olarak BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BUTGEM’in Bursa iş dünyasına nitelikli eleman ihtiyacına büyük fayda sağladığını belirterek şunları söyledi:
“ BUTGEM’ bugüne kadar binlerce kişinin iş sahibi olmasına neden oldu. Kentimizde iş arayan herkesi BUTGEM’e davet ediyorum.
Ekonomik gelişme ve kalkınma için, nitelikli insan kaynağı önem taşıyor. Bursa’nın 2023 hedeflerine ulaşabilmesinin yolu ekonomik kalkınmadan, ekonomik kalkınmanın yolu da mesleki ve teknik eğitimden geçiyor. BTSO olarak mesleki ve teknik eğitime desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” 
Meslek sahibi olmak isteyenlere ve iş arayanlara buradan duyurulur. Bu önemli bir fırsat. Çünkü kursların sonunda işde bulunabiliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.