Hava Durumu

Timsah Arena’yı denetledik

Yazının Giriş Tarihi: 08.08.2015 08:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.08.2015 08:46
Perşembe akşamı Sönmez Medya Ailesi olarak Bursaspor’umuzun yeni stadı Timsah Arena’yı gezdik.
Yakında Bursaspor’a ve kentimize layık bir stadyuma kavuşuyoruz. Yapım süresi çeşitli nedenlerle gecikse de, bizden sonra başlayanlar stadlarını tamamlasa da, bizim stadımız da gayet güzel olmuş.
Kuşkusuz özellikle kale arkalarında olan en ön sıralardaki bazı koltukların, gazetecilerin ve güvenlik güçlerinin arkasından “nasıl sahayı görecekler” konusu sorun olsa da diğer güzelliklerin yanında, ufak tefek eleştirileri unutalım.
Çimimiz gayet güzel görülüyor. Spor Müdürümüzün tanıştırdığı “Çim profesörü” dostumuzdan gerekli bilgileri aldık. Stadyumumuzun çimi Özlüce’deki Bursaspor tesislerinde yetiştirilmiş. Çimin iklimimize uygun olmasına özen gösterilmiş. Bu konuda Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı da destek vermiş.
Stadyumumuz şu maça yetişecek diye bir kehanette bulunmuyorum. Ama güzel bir stadyumumuz olmuş, bu stadyumda Bursaspor’a başarılar diliyorum.
Stadyumun oluşumundan, Bursaspor’a verilişe kadar olan süreçte katkısı olan herkese Bursaspor ve Bursa adına teşekkür ediyorum.
Bu arada Bursaspor’a bugün oynayacağı Süper Kupa maçında başarılar diliyorum.

İzzet Keribar ile sohbet

Türk fotoğraf sanatının en önemli beş isminden biri de İzzet Keribar’dır. Bu değerli sanatçımızı 2000’li yıllarda Tofaş’tayken Coşkun Teziç aracılığıyla tanımıştım.
O dönemler Karabaş Tekkesi’nde Mevlevilerin çekimini yapmak istemiş, ben de yardımcı olmuştum. Daha sonra da Mi-si’de çekimine katılmıştım.
İzzet Keribar’ı perşembe günü Timsah Arena’da gördüm. Bursa Büyükşehir Belediyesi için çekimler yapı-yordu.
Kendisi ile kısa da olsa bir sohbet olanağımız doğdu. Bu arada bir de anı fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedim.

Erkan Aydın ve kanser

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın geçtiğimiz günlerde kanser ilaçlarının hastanelerde satılmasına ilişkin uygulaması konusunda bir uyarıda bulunmuştu. Sonunda bu uyarı yerini buldu ve hastanelerden satış aralık ayına ertelendi. 
Bu konuda hükümet gerekçe olarak üniversite ve özel hastanelerdeki ortaya çıkan kaosu gösterdi. Anımsanacağı gibi Aydın, bir süre önce uygulamanın büyük bir kaos doğuracağı ve hastaların mağdur olacağına ilişkin uyarıda bulunmuştu.
Erkan Aydın, 14 Temmuz’da TBMM’de düzenlediği basın toplantısında “kanser ilaçlarının 20 Temmuz’dan itibaren hastanelerde satılacak olmasının yanlış olduğunu ve kanser hastalarının tedavilerinde aksamalar olacağına ve büyük bir kaosun doğacağına” dikkat çekmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.