Hava Durumu

Tek başına olmaz!

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2017 04:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 04:38

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 2016 yılı icraatlarını dün Podyum Davet'te düzenlediği bir basın toplantısıyla anlattı. Yine iletişim açısından son derece başarılı Bozbeyvari bir toplantı izledik. Bozbey, konuşması sonrası gazetecilerin sorularını her gazetecilerin masalarını tek tek gezerek yanıtladı.
Konuşmasına Nilüfer'in demokrasi kenti olduğunu, eğitimden, spora, çevreden sanata birçok projeyi hayata geçirdiklerini hatırlatan Başkan Mustafa Bozbey, tek adamla olmaz konusuna vurgu yaparak özetle şunları söyledi:

"Bu işleri ben tek başıma yapmadım. Tek başına olmaz. Tek adamla hiç olmaz. Bizler bir aile olarak Nilüferlileri gülümsetme adına insan odaklı, insanı huzurlu bir kentte yaşamaya iten ve onların günlük yaşamlarına pozitif anlamda dokunan işleri ortaya koymaya çalışıyoruz. Yollar, kaldırımlar ve tabiî ki parklar yapılacak. Bir şehri demokrasi ile kentle yönetirseniz onlara sorarak yönetirseniz mutlak başarı sağlarsınız. İhtiyacımız demokrasi, özgürlük ve barış. Bunu kentlerde sağlamamız lazım.
Kentliyle birlikte örnek önder olarak sağlamamız gerekiyor. Nilüfer bu konuda öncüdür. Gerçekten Nilüfer halkıyla bütünleşmiştir. Mahalle komiteleri, gerçekten demokrasinin inanılmaz değerli varlıklarıdır. Eğer biz mahalle komitelerini istediğimiz gibi güçlendirebilirsek, onların yetkinliklerini artırdığımız ölçüde bu kent Türkiye'de demokraside tescil edilmiş olacak"

BBDSO'dan muhteşem Malta konseri

Bursa'nın ulusal ve uluslararası platformdaki gururu Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, Malta'da muhteşem bir konser verdi.
Malta Kültür ve Adalet Bakanı Owen Bonnici'nin davetlisi olarak Türkiye-Malta ilişkilerinin 50. yılını kutlama konserinde Malta Cumhurbaşkanı, kabinesi, Türk ve ABD büyükelçileri konseri ayakta alkışladı.
ABD Büyükelçisi konser sonrası Türkçe "muhteşem konser" tweet'i attı.
Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası'nı ve onun tüm elemanlarını, ayrıca orkestranın yaşaması için destek veren sponsorları ile her konserinde salonu hıncahınç dolduran Bursalı sanatseverleri kutluyorum.
İyi ki varsınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.