Hava Durumu

Şoförlerimiz Taxiworld Turkey’de

Yazının Giriş Tarihi: 11.02.2016 07:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 07:36
İnsan ne iş yaparsa, yapsın çalıştığı alandaki değişimleri, gelişmeleri ve trendleri takip etmek zorundadır.
Bu noktada özellikle insanların yaptıkları mesleklerle ilgili meslek odaları veya benzeri STK’lara önemli görevler düşmektedir.
İşte konuda doğru örneklerden biri de Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası. Bu odamız İstanbul Fuar Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen Kara, Deniz, Hava Taksi Üreticileri ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı,  kısa adıyla Taxiworld Turkey’e  üyeleri ile birlikte yoğun bir katılım gerçekleştirdi.
Bursa Şoförler Odası, son gelişmeleri takip etmek, en yeni teknolojileri yakından görmek ve üyelerine  katkı sağlamak amacıyla 150 üyesiyle birlikte Taxiworld Turkey Fuarı’na katıldı.
Bursa Şoförler Odası Başkanı Hasan Topçu, fuarda çeşitli temaslarda bulunarak Bursa’da işleyen sektöre ve Bursalılara yönelik nasıl daha iyi hizmet edebileceklerinin peşinde olduklarını söyledi.
Bursalı Şoförler, Başkan Hasan Topçu’ya fuar sonrası teşekkür ettiler.

Lionslar ve laiklik konferansı

Ata Lions Kulübü, Laiklik ilkesinin Anayasa’ya girişinin 79. yıldönümünde  Prof. Dr. Rona Aybay ve Anayasa Hukukçusu Anayasa Mahkemesi eski üyesi Prof. Dr. Fazıl Sağlam’ın katılımıyla Atatürk Gecesi düzenledi.
Podyum Davet’te Lions 118K Başkanı İlknur Kutucu, Ata Lions Başkanı Zafer Ekici, kulüp başkanları ve üyeleri ilgi gösterdi.

Yılın Yazarı Yaşar Kemal

Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel etkinliklerinden biri de “Yılın Yazarı” etkinliği. Sabahattin Ali ile başlayan bu etkinlik 2016 yılı içinde, “Yaşar Kemal” ile devam edecek.
Yıl boyunca sürecek etkinliklerin tanıtımı bugün Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği basın toplantısıyla duyurulacak.
2016 Yılın Yazarı Yaşar Kemal etkinliklerinin danışmanlığını eleştirmen, editör Feridun Andaç yapacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.