Hava Durumu

Sanat sınır tanımaz

Yazının Giriş Tarihi: 21.05.2015 08:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.05.2015 08:33
Bursa Festivali başlıyor. Ülkemizde düzenli olarak yapılan ilk festival özelliğini taşıyan Bursa Festivali bu yıl 54.’ sü ile karşımızda
54. Bursa Festivali bu yıl da, her yıl olduğu gibi kentimizin gururu olan ve ülkemizde kurulan ilk Bölge Devlet Senfoni Orkestrası,  Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın vereceği konser ile başlayacak.
Bu konserin de sponsorluğunu her yıl olduğu gibi  Uludağ Premium yapıyor. 
Açılış 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü  saat 21.15’te Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda  yapılıyor.
Bursa  Festivali, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize ediliyor.
Açılış konserinde Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nı şef Oğuzhan Balcı yönetecek. Sanat Sınır Tanımaz başlığında 3 soprano ve 3 tenoru dinleyeceğiz.
Şimdiden Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne kazasız ve belasız bir  festival diliyorum.

Nilüfer’de Halk Kart başlıyor

Nilüfer Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışına yeni bir hizmetle daha katkı koyuyor. Dün Nilüfer Belediyesi, Halkevi’nde bu yeni uygulama olan Halk Kart’ın tanıtımını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yaptı.
Nilüfer’in yeni uygulaması ile hiçbir geliri olmayan ve Nilüfer’de oturan vatandaşlarımız, hane başına yapacakları başvuru ile Nilüfer Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nden aylık 100 TL’lik bir alışveriş
kartı alabilecekler.
Bu kart ile Nilüfer’deki marketlerden alkol ve sigara dışında 100 TL’lik alışveriş yapabilecekler.
Konu ile ilgili başvurular Nilüfer Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne yapılabilecek.

HİÇ Ödülleri bugün

Bursa Halkla İlişkiler Derneği, 2013 yılında Bursa’da halkla ilişkiler alanında başarılı ve örnek uygulamalara sahip kurumları ve bu uygulamaları hayata geçiren meslektaşlarını ödüllendirmek ve yeni çalışmalar
yapılması için cesaretlendirmek amacıyla  HİÇ Ödülleri sürecini başlatmıştı.
Bu yıl HİÇ Ödülleri ulusala açıldı. Geçen yıla göre % 60’ın üzerinde artış gösteren başvurular sonuçlandı ve bugün ödüller sahiplerini buluyor.
HİÇ Ödülleri’ne bu yıl Beğendik, Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi de altın sponsor olarak destek verdi.
HİÇ Ödül töreni bugün saat 19:30’da Plaza 16’da gerçekleşiyor.
Ödül alanları ve katılanları gönlüden kutluyorum. Bursa Halkla İlişkiler Derneği’ne de, başkanları Serdar Ömeroğulları özelinde başarılar diliyorum.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.