Hava Durumu

Sanat Mahal ve Tehlikeli Oyunlar

Yazının Giriş Tarihi: 21.10.2015 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.10.2015 08:19
Görükle’deki Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin Kültür Merkezi, Mert Fırat ve arkadaşları tarafından yenilendi ve Sanat Mahal adı altında sanatsal ve kültürel etkinliklerine başladı.
Sevgili Mert Fırat’ı Kelebeğin Rüyası filmindeki başarılı oyunculuğundan tanımıştım. Pazar akşamı da kendisi ile tanıştım. Başarılar diliyorum. Sanat Mahal harika bir kültür merkezine dönüşmüş.
Bu merkezde bir tiyatro salonu, iki sinema salonu, bir kitapçı bir de eğitim çalışmalarının yapılacağı atölye bulunuyor.
Sanat Mahal’de  harika bir oyun izledik. Oğuz Atay’ın Tehlikeli Oyunlar isimli romanından uyarlanan Tehlikeli Oyunlar oyunu, 8 aylık bir çalışmanın ardından Seyyar Sahne tarafından sahneye konuldu.
Reji Danışmanlığı’nı Oğuz Arıcı’nın yaptığı tek kişilik oyunda metin düzenlemesini de yapan Erdem Şenocak müthiş bir performans sergiliyor.
Oyundaki Hikmet Benol karakterinin varoluş mücadelesi birçok yazın tekniği ve türüyle anlatım olanaklarının sınırlarını zorluyor.
Erdem Şenocak’ı kutluyorum. 

Zeytin alımları başlıyor

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, ürün alım kampanyası kapsamında, 26 Ekim Pazartesi gününden itibaren alımlara başlanacağını açıkladı. 
Asa, 28 Eylül’de başlayan rekolte beyan alımları çerçevesinde, 31 bin aktif ortağın yüzde 60’ının beyanda bulunduğunu ve 38 bin ton rekolte beyannamesi alındığını söyledi.

Burkay basınla buluşuyor

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, 13 Ağustos’ta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle aramızdan uzaktı. Kendisi sadece CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti sırasında ona ev sahipliği yapmıştı.
     BTSO Başkanı İbrahim Burkay, bugün basınla buluşuyor.
Bugün Altıparmak’taki BTSO Binası’nda düzenlenecek toplantıda Başkan Burkay, yerli otomobil markasıyla ilgili görüşlerini ve Bursa’nın hedeflerini anlatacak.
Burkay’a hoş geldin diyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.