Hava Durumu

Rektörden özel yemek

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2015 08:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 08:53
Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yusuf Ulcay  haziran ayının ilk haftasında özel bir yemek düzenliyor. Yusuf Hoca, bir biçimde Uludağ Üniversitesi’nin paydaşlarının düşüncelerini almak için özel yemek ve toplantılar düzenleyecek.
Bu yemek ve toplantıların ilki Uludağ  Üniversitesi’nde dekanlık ve rektörlük yapmış emekli öğretim üyeleri ile 3 Haziran’da gerçekleşecek. Rektör Ulcay, bu ilk yemekte eski hocalardan “Benim yerimde şimdi olsaydınız, neyi yapardınız, neyi yapmazdınız?” sorusunun yanıtını arayacak. Daha sonrada medya, STK’lar, Akademik Odalar, SİAD’lar ile bir araya gelecek.
Özünde bu toplantılardan amaç farklı açılardan üniversiteye bakan insanların üniversiteden beklentilerinin ne olduğunu tespit edebilmek.

HİÇ Ödülleri verildi

Perşembe akşamı Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin geleneksel HİÇ (Halkla İlişkiler Çalışmaları) Ödülleri sahiplerini buldu.
Plaza 16’da düzenlenen törende üçü Bursa dışı, 34’ü Bursa’dan toplam 37 projenin başvurduğu yarışmada değerlendirmeleri sonucunda ödül sahipleri şöyle belirlendi:
“Kurumsal İletişim Kategorisi’nde Matlı “Kadın Yetiştirici Eğitimleri” projesi ile, Kurum İçi İletişim Kategorisi’nde  “Hepimiz Birer Kahramanız” çalışmasıyla Chasis Brakes International Türkiye, Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında “Beslenebilirim” projesiyle Nestle Türkiye, Sponsorluk İletişimi dalında Olymos Regatta çalışmasıyla Eker,  Osmangazi Belediyesi “Hizmet Evinizde” projesiyle, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği ise “Kadınlar Ne İster?” Çalışmasıyla HİÇ Ödülü’nün sahipleri oldular.”
Dernek Başkanı Serdar Ömeroğulları ve arkadaşlarını kutluyorum. Ödül sürecine katılanları ve kazananları da             kutluyorum.

Dünya Süt Günü

Uluslararası Sütçülük Federasyonu’nun (IDF), sağlıklı beslenme için vazgeçilmez gıdaların başında gelen süt hakkında toplumu bilinçlendirmek ve süt tüketimini teşvik etmek amacıyla, her yıl 21 Mayıs günü, 1956 yılından beri federasyona üye ülkelerde Dünya Süt Günü olarak kutlanıyor. 
Ülkemizde de 1991 yılından bu yana 21 Mayıs Dünya Süt Günü ve 21-28 Mayıs tarihlerini kapsayan Süt Haftası’nda düzenlenen etkinliklerle süt tüketiminin önemine dikkat çekiliyor. 
Süt sağlıklı gelişimin bir vazgeçilmezi.
Dünya Süt Günü kutlu olsun. Çocuklar süt içmeyi unutmayın.

Sentez 6’yı izleyin

54.Bursa Festivali bünyesinde organizatörlüğünü Huri Aykut Ülker’in yaptığı Sintesi VI-Sentez 6 sergisi 1-13 Haziran tarihleri arasında Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde izlenebilecek.
Bursalı sanatçılarla daha önce İtalya’da  İtalyan Neo Art Gallery’de sergi açmışlardı. Şimdi ise İtalyan sanatçıların Bursa’daki sergisi olan Sintesi VI-Sentez 6 gezilmeye değer bir sergi. Sergide Cristina Fornarelli, DavideFrisoni, Roberta Coni, Laura Migotto, Maria Rosario Stigliano, Kristina Milakovic, Bruno Parretti’nin eserleri bulunuyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.