Hava Durumu

Recep Başkan ile kahvaltı

Yazının Giriş Tarihi: 09.04.2016 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 07:55
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin dün  Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Yıldırım Bayezid Salonu’nda 
misafiri olduk. 
Başkan Recep Altepe bizlere Büyükşehir yatırımlarının geniş bir yelpazede Bütünşehir’e yayılışının 2. yılını değerlendirdi. Başkan kentin son 7 yılında Büyükşehir’in 20 yıllık tarihinde yapılanlardan daha fazla hizmetle buluştuğunu belirtti ve  Yıldırım metrosunun müjdesini verdi.
Ulaşımdan çevreye, spordan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alandaki projeleri ve gelişmeleri dinleme fırsatımız oldu.
Toplantıya AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının yanı sıra Balkanlardan gelen Giozde Kantonu Başbakanı Emir Okoviç, Giozde İslam Birliği Başkanı ve Kanton Orman Sorumlusu Kenan Kanliç, Giozde Müftüsü Remzi Pitiç ile Stadigrad Belediye Başkanı İbrahim Hacıbayriç de vardı.
    Altepe, 7 yılda raylı sistemde 31 km, tarihi ve kültürel miras projelerinden 258 proje, 232 spor tesisi, 916 km yol çalışması yapıldığını söyledi.

İres’e büyük ilgi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenen “Bursa İnşaat 2016” ve “IRES Gayrimenkul Fuarı” sektör profesyonellerini buluşturuyor. 
Çarşamba günü kapılarını eş zamanlı olarak açan fuarları iki günde 26 bin 500 kişi ziyaret etti. 
Geçtiğimiz yıla göre ziyaretçi sayısında bu yıl yüzde 40 oranında artış sağlandı.

Nilüfer’de altyazılı Sünnet 

5. Nilüfer Tiyatro Festivali kapsamında ilk yabancı oyun “Sünnet” seyirci ile buluştu. Almanca sahnelenen Türkçe altyazılı oyun, tiyatro tutkunlarının büyük beğenisini topladı.  
Bursalıları tiyatro ile buluşturan 5. Nilüfer Tiyatro Festivali dopdolu programıyla büyük ilgi görüyor. 
Necati Öziri’nin yazdığı, Miraz Bezar’ın yönettiği Sünnet, Almanca sahnelendi. Almanca bilmeyenler için Türkçe altyazının yer aldığı oyuna ilgi büyüktü. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.