Hava Durumu

Recep Altepe’den mesajlar

Yazının Giriş Tarihi: 06.07.2016 07:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 07:53
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe bayram öncesi Üsküp’teydi. Orada bir seri açılışa katıldı. 
Bildiğiniz gibi yıllarca hüküm sürdüğümüz Balkan topraklarına bir bağlamda devlet politikası olarak çeşitli destekler veriliyor. Bu destekler içinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ve Bursalı işadamlarının da önemli bir yeri var.
Bu seferki gezide de çeşitli açılışlar yapıldı. Bunlar arasındaki iki büyük açılışta Bursalı sanayici Ferudun Kahraman ve Enka sahibi Şarık Tara’nın açılışlarıydı. 

Gezi sonrası Recep Altepe ile konuştuk ve bayramlaştık. Altepe, Balkanlar’daki Türk kesimlerinin umudunun bu ülke olduğunu hiçbir zaman unutmamak gerektiğine dikkat çekerek “Türkiye’nin özlemi ile yanıp tutuşuyorlar” dedi.
Altepe tüm Bursalı hemşehrilerinin bayramını kutladıktan sonra gece gündüz Bursa için çalıştıklarını ifade ederek “Bursa her açıdan bir dünya kentidir. Dünyada örnek bir kent olması için çalışıyoruz. Daha şimdiden birçok uygulamamız örnek alınmakta” dedi. 

Yeşil Bursa Rallisi


2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4.yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi, BOSSEK tarafından 23-24 Temmuz ‘da  düzenleniyor. 
23 Temmuz Cumartesi Eker Meydan önündeki start sonrası, İbrahim Yazıcı ve Mehmet Köprücü özel etabı ve ardından eski BOSSEK başkanlarından Selçuk Özsevinç anısına düzenlenen seyirci özel etabı geçilecek.

Otomotiv koşuyor


Otomotiv endüstrisi, haziran ayında Temmuz 2008’den bu yana aylık bazda en yüksek ihracat rakamına ulaştı. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre, sektör ihracatı haziran ayında geçen yıla göre yüzde 9 artışla 2,1 milyar dolar oldu.
OİB Başkanı Orhan Sabuncu, ocak-haziran ihracatı yüzde 12 artışla 11,7 milyar dolara yükselen sektörün, yıl sonu hedefi olan 23 milyar dolara adım adım yaklaştığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.