Hava Durumu

Özdemir ile kurultayı konuştuk

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2016 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2016 07:39
Tüm dedikodusu, iddiaları  ve hareketliliği ile CHP Kurultayı sona erdi. Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan seçildi. Ve CHP Parti Meclisi’ne Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve ayrıca Bilim, Kültür Eğitim Platformu’ndan da Bursa Milletvekili Prof.Dr.Lale Karabıyık girdi.
Öncelikle Sarıbal ve Karabıyık’ı kutluyorum. Kurultayda PM için Genel Başkan’ın hazırladığı anahtar liste ciddi biçimde delindi. Yani örgüt genel başkanın değişim talebini yeterli bulmadı ve listeyi deldi.
CHP kurultayını CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir ile konuştuk. Özdemir, kurultayı şöyle değerlendirdi:
“CHP 35.Olağan Genel Kurulu bir değişimin kararını verdi. Daha sola yakın bir parti olmak istediğini dile getirdi. 30 bine yakın katılım vardı. Çok sayıda arkadaşımız görüş belirtme fırsatı buldu. Bana göre başarılı bir kongreydi. Yıllar sonra PM’de iki Bursalı oldu. Beklentimiz MYK’da da bu 2 arkadaşımızı görmek. Çünkü biz Bursa’da 3 bakana karşı mücadele ediyoruz. Daha fazla güce ihtiyacımız var.”

Çelik süt sanayicileri ile buluştu


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik süt sanayicileri ve üreticileri ile bir araya geldi. 
Bakan Çelik toplantıda  “Hem süt üreticileri, hem de süt sanayicilerinden görüş aldık. Yakında ‘Çiğ Sütün Değerlendirilmesine Yönelik Destekleme ve Uygulama Esasları Tebliği’ndeki değişiklik nihai şeklini alacak.” dedi.

Pazartesi Grubu


Bursa’da çeşitli gruplar var. Bunlardan biri de Pazartesi Grubu. Dün ben ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Pazartesi Grubu’ndan Turgut Bulut’un konuğu olduk.



Her ne kadar dünkü hava koşulları yemeğe katılımı azaltmış ise de Mehmet Koçak, Türker İzgi, Recai Dinçer, Kemal Türkün, Turgut Bulut, Sedat Diniz ile uzun sohbet olanağı bulduk. 
Bozbey’den biraz CHP Kurultayı’nı dinledik. Keyif-li bir öğleydi. Büyüklerime uzun ömür diliyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.