Hava Durumu

Orhan Holding’e teşekkür

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2014 07:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2014 07:56
Orhan Holding kentimizin büyük kuruluşlarından birisi. Bu holdingimiz 3 kıtada, 13 ülkede, 29 fabrikada ve 5 teknik merkezde,  10 bine yaklaşan çalışanıyla kentimizin ve ülkemizin uluslararası platformdaki  gurur kaynaklarından birisi oldu.
İbrahim Orhan’ın kurucusu olduğu ve şu anda Onursal Başkanlığını yürüttüğü Orhan Holding, kurumunun  itibar yönetimini ticari işlerinin dışında, diğer çarpan olan sosyal sorumluluğunun da her alanında topluma katma değer katarak yerine getirmeye çalışıyor. 
Orhan Holding’in Bursa kültür ve sanata kattığı önemli değerlerden biri de cumartesi günü ödül töreni  Teknik Oto’da  yapılan 10. Orhan Holding Uluslararası Fotoğraf Yarışması. 
Evet, cumartesi günü bu ödül töreni Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir eski belediye başkanları Erdoğan Bilenser, Ekrem Barışık’ın ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.
Bu geleneksel organizasyonun mimarı Necla Orhan yaptığı konuşmada hem yarışmanın doğuş öyküsünü anlattı, hem katılan ve dereceye girenleri kutladı, hem de organizasyona katkı koyan herkese teşekkür etti.
Ben de Bursa’daki  fotoğraf sanatının son 10 yıldaki en önemli motivasyon unsurlarından biri olan bu organizasyona hayat verdikleri için başta Necla Orhan olmak üzere,
Orhan Ailesi ve Orhan Holding Ailesi’ni kutluyorum.

Bozbey, “Orhan Holding model alınmalı”

Orhan Holding’in ödül törenine katılan, Bursa’nın sanat ve kültür etkinlikleri yönünden en zengin ilçesi olan Nilüfer’in dört dönemdir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile törende sanat üzerine sohbet ettik.
Bakın Mustafa Bozbey bu etkinlik için neler dedi:
“Kentimizde çok sayıda büyük kuruluşumuz var. Bunların her biri ulusal veya uluslararası bazda bir sanat veya kültür etkinliğine imza atsa, her hafta ulusal veya uluslararası bir etkinliğimiz olur. Bu noktada Orhan Holding’in 10. yıldır geleneksel hale getirdiği bu etkinlik çok önemlidir. Bence Orhan Holding modeli, diğer sanayi kuruluşlarımızca da model olarak alınmalıdır.”

İbrahim Orhan’ın mutlu haftası

Orhan Holding’in kurucusu ve onursal başkanı İbrahim Orhan’ın geçtiğimiz iki hafta çok mutlu olduğu haftalardı.
İbrahim Orhan önce İstanbul’da 1964 yılında mezun olduğu İTÜ’de “Mühendislikteki 50. Yılı” için yapılan törene katıldı. Burada aldığı rozet cumartesi günkü fotoğraf yarışması ödül töreninde yakasındaydı.
İbrahim Orhan fotoğraf yarışması ödül töreninden sonra bir başka mutluluk daha yaşadı. TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nce Crowne Plaza’da düzenlenen 60. Yıl  kutlamaları çerçevesinde meslekteki 50. Yılı onuruna bir plaket aldı.
İbrahim Orhan’ı kutluyorum. Meslekteki 60. Yıl töreninde de beraber olalım diyorum. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.