Hava Durumu

Nilüfer Müzik Festivali

Yazının Giriş Tarihi: 12.08.2016 04:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 04:51
Nilüfer Belediyesi 2-3 ve 4 Eylül’de Balat Atatürk Ormanı’nda Nilüfer Müzik Festivali’ni gerçekleştiriyor.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey herkesi bu festivale davet etti. 
“Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla  geçen yıl ilki düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali bu yıl da kentimizde müzik rüzgarı estirecek. 
Nilüfer Müzik Festivali’nin programı dün düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşıldı.



Mustafa Bozbey, düzenlediği toplantıda önce Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekti. Sonra Bozbey, “Şimdi yeni sezonu, Türkiye’nin bir kamu kurumu tarafından gerçekleştirilen tek büyük müzik festivali olan Nilüfer Müzik Festivali 2016 ile açıyoruz. Bizler, yıllardan beri demokrasi, adalet, barış, kardeşlik, eşitlik ve özgürlük türküleri söylerken; korkunç gürültüleri ile gökyüzüyle yeryüzünün arasındaki ahengi bozmaya çalıştılar. Ama biz, umudun çocukları, biliyoruz ki gökle yer arasında yalnız değiliz. Her şey geçer şarkılar kalır ” dedi. 

Yeni bir adım

Lütfen herkes bu sıkıntılı süreçte üstüne düşeni en iyi biçimde yapsın. Alıştık adımlarınızı bir kenara bırakın.
Bu ülkenin ve milletin geleceği için geleceğe doğru atacağınız sağlıklı adımların hesabını yapın. Evet, artık yeni bir adım atmanın tam sırasıdır. 
Ülkemiz ve milletimiz için sağlam adım atalım.

UÜ ve HiperKitap 



Türkiye’nin ilk ve tek Türkçe e-kitap veritabanı “HiperKitap”, Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından öğrenci ve akademisyenlerin hizmetine sunuldu. 
HiperKitap sayfasında arama kutusuna anahtar sözcük yazılarak tarihten edebiyata, matematikten felsefeye, hukuktan mühendisliğe birçok konu başlığı altında 300’ü aşkın yayınevinin 13 binden fazla e-kitabına,  atlas, sözlük ve ansiklopediye ulaşılabiliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.