Hava Durumu

Musa Aydın’ı kutluyorum

Yazının Giriş Tarihi: 23.08.2016 04:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 04:35
Dünyanın en büyük spor organizasyonu olan bir olimpiyat daha sona erdi. Türkiye 2016 Rio Olimpiyatları’nda 8 madalya kazandı.
Oyunlarda kazanılan 8 madalyanın büyük bölümünü güreşçiler elde etti.
Taha Akgül’ün altın madalya kazandığı organizasyonda, Rıza Kayaalp ve Selim Yaşar olimpiyat ikincisi olarak gümüş, Cenk İldem ve Soner Demirtaş da turnuvayı üçüncü bitirerek bronz madalya aldı.



Tekvandoda Nur Tatar ve atletizmde Yasmani Copello Escobar, bronz madalya, halterde de Daniyar İsmayilov gümüş madalya kazandı. Olimpiyatlara katılma başarısı gösteren tüm sporcu, yönetici, hakem, teknik kadro ile madalya alan tüm sporcu-larımızı kutluyorum.
Buradaki en büyük başarı 1964 yılından bu yana güreşte ilk kez 5 madalya birden alıyoruz. Türk güreşinin başında da bir Bursalı başkan var. Güreşe yıllarını vermiş Musa Aydın, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı ve bu başarının mimarı.
Musa Aydın’a destek olalım ve ona sahip çıkalım. Daha büyük başarılar için. Çünkü o ve onun organizasyonu göğüsümüzü kabarttı
Kendisini gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. 

Nilüfer ve kız öğrenciler

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Konak Mahallesi’ndeki Nilüfer Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nu gezdi. 
Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı, Nilüfer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gonca Höyüklü ve ilgili teknik personelin de hazır bulunduğu incelemeler sırasında Başkan Bozbey, gözlemlerini dile getirdi. 

Spastik çocuklarımızın turu



Spastik çocuklar, Körfez turuyla fiziksel ve zihinsel açıdan farklı bir gün geçirdi. 
Türk Kızılayı UÜ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Egemen Dere’nin koordine ettiği etkinliğe, 105 spastik öğrenci, 257 veli, Nilüfer İş okulundan 15 öğrenci, Kızılay bağışçıları ve gönüllülerinden oluşan 382 kişi katıldı.
Türk Kızılayı UÜ Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim İ. Öztahtalı, Bursa’da 200 bin çocuğun özel eğitime ihtiyacı olduğunu belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.