Hava Durumu

Muhtar Kent’ten öğütler

Yazının Giriş Tarihi: 24.06.2016 04:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 04:37
Türk diplomat Necdet Kent, 2. Dünya Savaşı sırasında Marsilya’da görevliyken, yüzlerce Yahudi’yi, Alman subayları onların Türk vatandaşı olduğuna ikna ederek, trenden indirdi ve kurtardı.
Oğlu Muhtar Kent’i hepimiz tanıyoruz. Ülkemizin uluslararası platformdaki en başarılı yöneticilerinden birisi. Dünya devi Coca Cola’nın başında.



Muhtar Kent, Koç Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında gençelere şunları söylüyor:
“İnsan ilişkilerine önem verin. Aktif ve esnek olun. Hiçbir zaman yalnız yemek yemeyin, o kaçırılmış bir fırsat demektir. Her zaman yeni insanlarla tanışmaya ve yeni bir şeyler öğrenmeye açık olun. Mütevazı olun. Kendi çantanızı her zaman kendiniz taşıyın; hem gerçekte, hem mecazen. Başarıyı en kötü şekilde kullanmak onunla övünmektir. Sizi her gün azimle kaldıracak ve güne başlatacak tutkunuzu bulun. Her gün yeni bir şeyler öğrenin. Yardıma muhtaç insanların ihtiyaçlarının giderilmesinde bir rol oynayın. Akıllı riskler almaktan korkmayın.”
 

Her şey Bursa için


Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret eden Başkan Recep Altepe, 17 ilçe ve 1070 mahalleye hizmet götürdüklerini belirterek, Valilik öncülüğündeki her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceklerini söyledi. 
Vali İzzettin Küçük, önceliklerinin Bursa’nın menfaatleri olduğunu hatırlatıp, “Bu iş Büyükşehir’in işi, şu iş başka kurumun işi demeden çalışacağız. Bizim tek mükafatımız halkımızın memnuniyeti olacaktır” diye konuştu. 
 

BOSB ve BOSİAD iftarı




BOSB ve BOSİAD ‘ın iftarı protokol ve iş dünyasını bir araya getirdi. 
Katılanlar arasında şu isimler vardı:
“Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gürlek, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanvekili Mehmet Özyalçın, Baro Başkanı Avukat Ekrem Demiröz, Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Fırat Emiroğlu”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.