Hava Durumu

Müezzinoğlu’nun nezaketi

Yazının Giriş Tarihi: 26.05.2016 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 07:31
Yaşamın hızla akıp, gittiği dünyada makamlar da gelip, geçiyor. Ahmet Davutoğlu kabinesinde Bursa, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala  ile temsil edilirken, Binali Yıldırım kabinesinde bakan sayımız bire düştü. Sadece Efkan Ala İçişleri Bakanlığı’ndaki yerini korudu.
Bursa Sağlık eski Bakanı Müezzinoğlu’nu 7 Haziran seçimleri öncesi Bursa AK Parti Milletvekili adayı olduğunda tanıdı.
Kendisi ile Bursa basını ile ilk kez Hünkar Köşkü’nde tanışmıştı. haziran ve kasımda Bursa milletvekili olarak seçildi. Adaylık sürecinden başlayarak Bursa ile sıcak temaslar kurdu. Son kabinede görev verilmedi. Kendisinin Bursa milletvekilliği doğal olarak devam ediyor, bakanlıktan ayrılırken bir mesaj yayınladı. Bakan Müezzinoğlu mesajında şöyle dedi:
“Bakanlığım süresince gösterdiğiniz samimi gayret, destek ve katkılarınız için teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte sizlere başarılar diliyorum.”
Bakan Müezzinoğlu’na Bursa’ya katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.

Bursa hızlandı

Bursa’da hız sınırları değişti. UKOME kurulunda yapılan görüşmeler sonucunda  Bursa kent merkezinde ana ulaşım aksları olan İzmir Yolu, Mudanya Yolu, İstanbul Yolu, Ankara Yolu ve yakın çevre yolunda hız sınırının 82 kilometre olarak düzenlenmesine karar verildi.
Konu Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca mart ayında önerilmişti.

Ustalarını geçtiler

BBŞB Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü’nün öğrencileri, “Yıl sonu Konseri”ni Atatürk Kongre Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu’nda gerçekleştirildi. 
Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde öğrenciler performanslarıyla adeta usta sanatçılara taş çıkardı. 
Enstrüman öğrencilerinin müzikleriyle başlayan konserde Nilüfer Göl şefliğinde sahneye çıkan çocuk korosu, birbirinden güzel türküleriyle gönülleri fethetti. Çocuklarımızı kutluyorum.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.