Hava Durumu

Matlı Ailesi’nden eğitime katkı

Yazının Giriş Tarihi: 16.05.2015 08:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.05.2015 08:36
Matlı Ailesi’nin çeşitli alanlardaki eğitime katkıları devam ediyor. Anımsanacağı gibi  
Karacabey’de daha önce Ömer Matlı İlköğretim Okulu ile Ulviye Matlı Fen Lisesi yaptıran Matlı Ailesi, şimdi de Fen Lisesi’ne yurt binası yaptırıyor.
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle temeli atılan ve 3,5 milyon lira yatırım bütçeli Ulviye Matlı Fen Lisesi yurt binasında 152 öğrenci kalacak.
Temel atma töreninde konuşan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu öğrencilere seslenirken, “Gençler size 3 kelime söylemek istiyorum. Hafızanıza ve gönlünüze bu kelimeleri iyi yazarsanız başarılı olursunuz. Öz değerleriniz, özsaygınız ve özgüveniniz olsun” dedi.
Törene Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile birlikte Bursa milletvekilleri Önder Matlı, İsmet Su, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra Matlı Ailesi katıldı.
Eğitime gönül verip katkı koyan Matlı Ailesi’ne teşekkür ediyorum.

Varlık; “Turizm Konseyi oluşturulmalı”

Bursa Skal Kulüp mayıs ayı toplantısı Tacettin Yazıcı ev sahipliğinde Almira Otel’de gerçekleştirildi. Bursa İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mukaddes Kılıç, Fotoğraf Sanatçısı Fatih Özenbaş’ın onur konuğu olduğu toplantıda, young skal üye töreni gerçekleştirildi. 
Bursa Skal Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, “Valilik, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortak hareket edeceği ve turizmi daha ileriye taşıyacak bir Bursa Turizm Konseyi oluşturulması isteğimi yineliyorum” dedi.
Bursa İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mukaddes Kılıç da Başkan Varlık’ın konuşmasında belirttiği Bursa Turizm Konseyi oluşumunu desteklediğini ifade ederek “Tarihi ve doğa güzelliklerinin yanında UNESCO gibi önemli bir markamız var. Bu konuda halkımızı bilinçlendirmemiz gerekiyor.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.