Hava Durumu

Manolya Apartmanı Daire 7

Yazının Giriş Tarihi: 16.04.2016 07:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 07:56
Bursa Barosu Tiyatro Topluluğu Tiyatro Advocato 2004 yılında kuruldu.  O yıldan bugüne kadar çeşitli oyunları sergilediler.
Tiyatro Advocato’nun son oyunu olan “Manolya Apartmanı Daire 7” yi izledik. Oyun Aziz Nesin’in çeşitli öykülerinden İzzet Boğa tarafından oyunlaştırılıp, yönetilmiş. Işık Rahmi Ozan’a, Müzik Nedim Yıldız’a, Sahne Tasarımı Merve Ergenoğlu’na, Aksesuar Betül Oktay’a, Kostümler ise İnci Kutgün’e ait.
Oyunda İnci Kutgün, Metin Öztosun, İsmet Meker, Nur Hilal Sarıkartal, İsmail Metin, Alkan Hazar Arkan, Hande Yiğitarslan, Çetin Cambaz, Betül Oktay, Aykan Yılmaz, Murat Özdemir rol alıyor.
Oyun Nilüfer Tiyatro Festivali kapsamında Konak Kültür Merkezi’nde sergilendi. Genelde oyun yıllarca bir arada yaşasak bile birbirimizi tanımadığımızı veya tanımak istemediğimize vurgu yapıyor. 
Keyifli oyundaki şarkı 
sözleri de gerekli mesajlarını veriyor. Ben Bursa Barosu Tiyatro Topluluğu Tiyatro Advocato ‘yu bugünlere kadar yaşatanları ve yönetmenleri İzzet Boğa’yı  kutluyorum.

Sempozyumun son günü

Bursa Almira Otel’de 2 gündür devam eden 14. Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun bugün son günü.
Yapılacak oturumlarının ardından akşam Yaşam Kalitesi oturumu gerçekleşecek.
Türk tiyatrosuna yıllarını vermiş iki büyük ustayı izleyeceğiz ve daha doğrusu dinleyeceğiz. 
Evet panelde iki usta Göksel Kortay ve Haldun Dormen yer alacak.

Mükemmellik Ödülü

Dün başlayan BUSİAD ve KalDer Bursa Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği 14. Kalite ve Başarı Sempozyumu’nda bugün büyük heyecan var.
Bu akşam Bursa Mükemmellik Ödülü sahiplerini bulacak. Bu heyecanlı yarışta özel sektör kategorisinde Doğu Pres ve Bürosit ile kamu kategorisinde İlhan Parseker Meslek Lisesi var.
Öncelikle bu zorlu sürece katılma yürekliliğini gösteren kurumlarımızı kutluyorum. Kazanacakları ise  ayrıca kutlamak istiyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.