Hava Durumu

Lionslar’ın Cumhuriyet Balosu

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2014 07:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2014 07:38
Lions Kulüpler 118 K Yönetim Çevresi başkanlığını bildiğiniz gibi Nejat Yahya yapıyor. 
Bu bölge Cumhuriyetimizin 91. Yaşını Çelik Palas’ta vermiş olduğu muhteşem bir balo ile kutladı.
Bu baloda aynı zamanda Lions Kulüplerin en büyük ödülü olan Fahrettin Kerim Gökay ‘ın adını taşıyan ödül 3 yıldır olduğu gibi bu yılda Cumhuriyetin Sözcüsü Ödülü olarak, Prof.Dr.Emre Kongar’a verildi.
Atatürk’ün Fikir Sofrasından ve Sarı Zeybek belgesellerinin de gösterildiği gecede, Lionsların harika vals gösterisinden, Devlet Sanatçısı Kutlu Payaslı’nın mini konserine, Nejat Yahya’nın seslendirdiği şarkılara, Alba Orkestrası’nın güzel müziğine ve verilen mesajlara kadar, her şey çok güzeldi. 
Hem bu güzel organizasyona katkı koyan herkesi, hem de Lionsların vermiş olduğu “Lions yolu Atatürk’ün çizdiği çağdaş, demokratik, laik ve hukukun üstünlüğünün olduğu Cumhuriyet yoludur” mesajını gönülden kutluyorum.

Süleyman Şahin doçent oldu

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin, İstanbul’da girdiği doçentlik sınavını kazandı ve Doçent ünvanını aldı. 
Yıllar önce kendisini ilk kez Atatürk Spor Salonu’ndan çıkarken “Murat Bey” diye seslendiğinde tanıdım. 
Yüksek lisans tezini hazırlıyordu, bazı konularda bana danışmıştı. 
Süreçte doktorasını bitirdi, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü oldu. Ardından Bursa’ya geldi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün başına geçti. Akdeniz Oyunları’nda önemli görevler üstlendi.
Doçentlik sınavına IIBF yönetim ve organizasyon alanından girdi. Türkiye'de Beden Eğitimi ve Spor alanından lisans, yüksek lisans ve doktorasını yaparak daha sonra IIBF alanından doçentliğini alan ikinci kişi oldu.
Yeni süreçte Spor yönetimi alanında artık işletme fakülteleri ilealan zenginlik ve birikimlerini paylaşmaları ülkemizdeki spor yönetiminin güçlenmesine büyük yararlar sağlayacağını düşünüyorum.

BHİD’den İtibar Yönetimi

Bursa’nın başarılı STK’larından Bursa Halkla İlişkiler Derneği, hafta sonu Almira Otel’de BHİD’in İtibar Yönetimi Enstitüsü ile birlikte düzenlediği “İtibar Yönetimi ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk” paneli vardı. 
İtibar Yönetimi Enstitüsü Başkanı Orhan Samast’ın yönettiği etkinlikte, Bahçeşehir Üniversitesi‘nden Prof.Dr.Haluk Gürgen ve Benchmark Ajans Başkanı Fadile Paksoy vardı.
BHİD Başkanı Serdar Ömeroğulları’nın konuşmasının ardından Gürgen’in dediği gibi güven ile eşdeğerde olan itibarın güç ile algılandığı, gücün de “iktidar ve para” işle tanımlandığı toplumumuzda “itibar yönetimini” anlatmak oldukça zor olsa gerek. 

Mehmet İpekdokuyan’a başarılar

Galatasaray’ın genel kurulu yapıldı ve Duygun Yarsuvat, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı seçildi.
Duygun Yarsuvat’ın listesinde bir de Bursalı vardı.
Bursalı sanayici Mehmet İpekdokuyan da vardı. 
Mehmet İpekdokuyan daha önce de Galatasaray yönetiminde yer almıştı.
Bursa’da otomobil yan sanayiine yönelik fabrikası olan Mehmet İpekdokuyan’a yeni Galatasaray yönetiminde başarılar diliyorum.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.