Hava Durumu

Lions Onur Gecesi ve vefa

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2017 04:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2017 04:40

118K Yönetim Çevresi Federasyonu bir Onur Gecesi düzenledi. Bu gecede Kuruluş ve Geçen & Geçmiş Dönem Genel Yönetmenler bir araya getirildi.
Podyum Davet 'teki 118K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Dr. Ender Tukay ve eşi Dr. Tünay Tukay ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantı Kurucu Genel Yönetmen ve Geçmiş Dönem Kurucu Genel Yönetmen Prof. Dr. İbrahim Hızalan tarafından yönetildi.

Gecede, Kuruluş ve Geçen & Geçmiş Dönem Genel Yönetmenleri; Erhan Baltacı, Cengiz Devletkuşu, Reyhan Pütün, Ender Tukay, Ahmet Rasim Öztürk, Tarık Uğur, Ayşe Gülten Öztürk, Mehmet Yavaş, Neş'e Yıldırım, Dursun Özbey, Nejat Yahya, İlknur Kutucu, İbrahim Hızalan, Dursun Özbey teşekkür plaketleri ve başarı sertifikalarıyla ödüllendirildi.
118K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Dr. Ender Tukay gecede şöyle dedi:
"Karşılıksız hizmette 100. yılımızı kutlarken, Lions'un kuruluş felsefesine sadık kalarak, zirve yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ancak geçmişi unutmayarak, geçmişi hatırlayarak gelecek planlarınızı yapabilirsiniz. Biz de buradan hareketle emeği olan Kuruluş ve Geçen & Geçmiş Dönem Genel Yönetmenleri onurlandırmak istedik."

BEV ve burs

Bursa'daki Balkan göçmenleri tarafından kurulan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV), Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik bölümü ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'ne kayıt yaptıracak başarılı öğrencilere 500-750 TL arasında burs verecek.
Bu burs nedeniyle BALKANTÜRK'ün ismi, ÖSYM tercih kılavuzlarına da basılacak.

BTSO Akademi seminerleri

BTSO, Akademi Projesi kapsamında Kimya Sektöründe Meslek Hastalıkları seminerine ve Etkili Yönetim ve İletişim Becerileri semineri düzenledi.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Akademi projesi kapsamında, Oda Hizmet Binası'nda VM Medical Park işbirliğinde Kimya Sektöründe Meslek Hastalıkları semineri düzenlenirken, Altıparmak Hizmet Binası'nda ise Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, Etkili Yönetim ve İletişim Becerileri konulu bir eğitim gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.