Hava Durumu

Kudret Önen Bursa’daydı

Yazının Giriş Tarihi: 25.02.2016 08:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.02.2016 08:22
BUSİAD Otomotiv Sektörü Komisyonu tarafından düzenlenen toplantıda BUSİAD Evi Konferans Salonu’nda Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen, Bursalı otomotiv sanayicileri ve sektörün temsilcileri ile buluştu.

Aynı zamanda Koç Holding Savunma Sanayii, Diğer Otomotiv ve Bilgi Grubu Başkanı olan Önen konuşmasının birinci bölümünde otomotiv sanayiinin mevcut durumunu, tarihsel süreç içindeki gelişimini ve önündeki tehditlerle fırsatları anlattı. İlk bölümün arkasından     ikinci bölüm basına kapalı olarak yapıldı ve Önen, sektörün temsilcilerinin sorularını yanıtladı.
Önen konuşmasında Yenişehir’de yapılacak olan Otomotiv Test Merkezi’nin Bursa için bir fırsat olduğuna dikkati çekerek bu sadece otomotiv değil, savunma sanayii içinde büyük önem taşımaktadır, dedi.
Sektörün sınırlarını zorladığını anımsatan Önen, ihracatının yüzde 15’ni yaparak birinci sıranın gururunu yaşadıklarını da belirtti.
Toplantı sonunda BUSİAD Başkanı Günal Baylan, Önen’e bir plaket takdim etti.

Muhasebe Haftası başlıyor

Muhasebe Haftası başlıyor. Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından,  hafta boyunca etkinlikler ve eğitimler düzenleniyor.
kutlanacak olan ‘1-7 Mart Muhasebe Haftası’ programı, ekte bilgilerinize sunulmuştur.
Hafta salı günü, Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek ‘Çelenk Töreni’ ve ‘Basın Açıklaması’ ile başlayacak.

UÜ ve İncir Çekirdeği

Uludağ Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümündeki gençler yaklaşık üç yıldır bir yayını yaşatmaya çalışıyor. Sanal ortamda başlayan İncir Çekirdeği adlı edebiyat dergisi bazen basılı hale de getiriliyor.
Derginin Genel Yayın Yönetmenliğini Bengisu Akdağ yapıyor. Yazı İşleri Müdürü Sırdem Kemiksiz, editörler ise Sultan Demirtaş ve Kübra Tarakçı.
Dergi üniversite yönetimince benimsenip, bölümün bir yayını haline de getirilebilinir.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.