Hava Durumu

Kalite Günleri ve Zirvesi’nin ardından

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2015 07:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 07:52
Türk Standartları Enstitüsü’nün(TSE), “Kalite Günleri” etkinliği sona erdi.  12 - 23 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlik kapsamındaki “Kalite Zirvesi”nin ikincisi ve finali Bursa Ticaret ve Sanayi Odası(BTSO) ev sahipliğinde yapıldı. 
Bu Kalite Zirvesi’ne; TSE Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Yazar, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, PTT Strateji Daire Başkan Yardımcısı Rahmi Coşkun, PTT Başmüdürü Osman Tekin ve TSE Bursa Danışma Kurulu üyeleri de katıldı.
Etkinlikte konuşan TSE İl Koordinatörü Mustafa Karaman, Kalite Günleri’ne ve Kalite Zirvesi’ne olan desteklerinden dolayı, başta Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu’na ve ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sunarak, “Hiçbir profesyonel şirketten yardım almadan, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Bilecik, Bozüyük, İnegöl, Gemlik, Bandırma bölgelerinde, tamamen TSE’nin personeliyle birlikte düzenlediğimiz “Kalite Günleri” adlı eğitim organizasyonuna, 4500 adam/gün dolayında katılım sağlandı. Bu bir rekordur. Kaliteyi yaşam tarzı haline getirmek, kaliteyi üretmek, kaliteyi tercih etmek, ülkemizin de, insanımızın da refah seviyesini ve yaşam kalitesini yükseltecektir” dedi.
BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur ise konuşmasında, kalite alt yapısının gelişmesini ve kalite bilincinin yaygılaştırılmasını önemsediklerini vurgulayarak “Bu eğitim etkinliğinin katılımcılarımıza, kentimize ve insanımıza faydalı olmasını diliyorum.” diye       konuştu.

ÇEK Türk  Müziği Korosu

Çağdaş Eğitim Kooperatifi kültürel etkinliklerine bir yenisini daha kattı. ÇEK’in bünyesinde artık bir Türk Müziği Korosu var.
ÇEK Türk Müziği Korosu ilk konserini şef Remzi Çelikyay yönetiminde Uğur Mumcu Salonu’nda verdi.
Konseri Dr.Özlem Şafak sundu. Konser ağırlıklı olarak Türk Müziği’ne 300’den fazla şarkı kazandıran büyük bestekar ve müzik adamı Yesari Asım Arsoy’un eserlerini içeriyordu.
1896-1992 yılları arasında yaşayan bu değerli müzik insanımız aynı zamanda sinema sanatçısı Göksel Arsoy’un amcasıdır.
Konserde hem koro, hem de solistler bu büyük bestekarımızın eserlerini çok güzel bir biçimde icra ettiler.
Konser sonunda şef Remzi Çelikyay, koro ve ÇEK’in birlikteliğini sağlayan Meral-Alpay Şar çiftine ve ÇEK’e teşekkür etti. 
Ayrıca, ÇEK Başkanı Ali Arabacı da konser sonunda ÇEK’in kültürel etkinliklerine yeni bir halka eklendiğini dile getirdi, koroya ve müzisyenlere teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.