Hava Durumu

‘Kadın Hikayeleri Sergisi’

Yazının Giriş Tarihi: 11.03.2016 07:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.03.2016 07:25
İzlediğiniz gibi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli kurum ve kuruluşlar etkinliklere imza attılar. Bu kapsamda sergiler açıldı, paneller düzenlendi, konserler verildi, geziler yapıldı.
Bu etkinliklerinden biri de  İpek Lions Kulübü ile Kadının Statüsü Derneği‘ nin açtığı “Kadın Hikâyeleri ve Gazete Kupürleri” sergisiydi.



Türk kadınının başarı hikâyelerinin anlatıldığı sergide; Türkiye’nin ilk kadın savaş foto muhabiri Semiha Es, Kahramanmaraşlı oto yıkamacı Sibel Sarı, Tiyatrocu, Yazar/Yönetmen Ümmiye Koçak, olimpiyatlarda madalya kazanan ilk kadın sporcu Hülya Şenyurt, Microsoft Engelli Personeli Duygu Kayaman ve Astrofizik Profesörü Feryal Özel’in hikayeleri vardı
Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’ndeki sergi açılışına katılanlar arasında  Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Nilüfer Belediye Başkanvekili Aysel Okumuş, Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı ve Kadının Statüsü Derneği Başkanı İlknur Kutucu, İpek Lions Kulübü Başkanı Deniz Güney vardı.

Balkantürksiad’da kongre


Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) 3. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nı yapıyor.
Yarın saat 13.30’da BTSO Merkez Bina Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek genel kurulda Balkantürksiad’ın yeni organları seçilecek.
Dr.Aytuğ Onur ve arkadaşlarına kolaylıklar diliyorum.

Marka ve itibar


İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle 4.Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı 16-17 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul’da düzenleniyor.
7 ana oturumda çok sayıda özel sektör yöneticisi ve akademisyenden oluşan konuşmacının yer aldığı İtibar Konferansı 2 gün sürecek. 
Konferansın Bursalı konuşmacıları arasında İNOKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ve Uludağ Üniversitesi’nden Doç. Dr. Başak Aydem Çiftçioğlu var.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.