Hava Durumu

Hüseyin Özdilek'ten öğütler

Yazının Giriş Tarihi: 24.02.2017 04:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.02.2017 04:44

Kentimizden çıkıp ulusal ve uluslararası platformda Özdilek markasını yaratan Hüseyin Özdilek, UÜ İşletme Topluluğu (ULYT) Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'nde konuştu.
Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek güzel ve değerli bir konuşma yaptı. Bazı bölümleri paylaşmak istiyorum. Özellikle gençlerin okumasını öneriyorum:
"Elindekinin kıymetini bilmeyenlere Allah da vermez. Sahip olduklarınıza şükredecek ve üstüne koymaya çalışacaksınız. Bunu yapamayanlar ne mutlu olurlar ne de başarılı olabilirler. Her şey önüne geçenlerin hiçbirisi şuan da işlerini düzenli olarak yürütemiyorlar.

Benim öğrencilere en büyük tavsiyem; kesinlikle ama kesinlikle yaz tatillerinizde gidin bir işletmede çalışın. Size çok önemli katkılar sağlayacaktır. Kaç para kazanacağınıza kesinlikle bakmayın. Yapılan işi öğrenmeye çalışın.
Sadece erkeğin çalışacağı bir toplumun kalkınması mümkün değildir. Çalışan kadının da erkek tarafından el üstünde tutulması gerekir.
Bir su içmek, sağlıklı bir yemek için her şeyini feda edecek insanlar var. Elinizdekilerin kıymetini bilin. Dünya üzerindeki tüm işlerin normal zekâda bir insanın yapabileceği kapasitede olduğunu bilin. Coşkunuzu sakın kaybetmeyin. Coşku, zekâdan daha önemlidir. Kendinizle barışık olursanız ve azminizi kaybetmezseniz, kesinlikle başarılı olursunuz."

Kovan içinde bir lider

Prof. Dr. Ercan Dülgeroğlu ekonomi eğitimi gördü, alanında çok sayıda çalışma yaptı. Doktora tezini ülkemizin ilk OSB'si olan Bursa OSB üzerine yaptı.
Gerek bu alandaki kongrelerin yapılmasına, gerek bu alandaki enstitülerin kurulmasına öncülük yaptı.
Ercan Dülgeroğlu, pazar günü Ördekli Kültür Merkezi'nde Kovan içinde bir lider: Kraliçe Arı başlıklı bir sunu yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.